Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aleyna Tilki'nin Kardeşi Bir Kıyafet Giydi Görenler Tepkilerini Gösterdi!

Aleyna Tilki, bu sefer de kardeşi Ayça Tilki nedeniyle gündemde yerini aldı. Kardeşi yaş gününde öyle bir kıyafet giydi ki tepkilerin hedefi haline geldi. Çünkü reşit olmamasına rağmen oldukça iddialı ve şaşırtıcı bir kıyafet ile kameralar karşısına çıktı. İşte tepki çeken o kıyafet...

aleyna tilki kardeşi

Aleyna Tilki, kardeşi Ayça Tilki'nin 17. yaşını kutladı. Ailecek çekildikleri fotoğrafta çeşitli detaylara yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü sanatçı, parçalarıyla adından söz ettiriyor. Öyle ki Aleyna Tilki ile ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor.  Kız kardeşi, doğum gününde öyle bir şey giydi ki görenler tepki vermeden duramadı.

Ayça Tilki'den Şok Kıyafet

Ayçe Tilki, 17. yaş gününde PlayBoy tavşanına benzer bir kıyafet giydi. Haliyle bu kıyafet kombini büyük tepki çekti. Kendisinin bu tarz bir kombin için çok genç olduğu vurgulandı. Sosyal medyada tepki üzerine tepki çeken gelişme sonrasında çeşitli ifadelere yer verildiği belirtiliyor.

aleyna-tilki-kardesi-playboy.jpg

Aile Boyu Poz Verdiler

Öte yandan Tilki ailesinin kamera karşısına geçtiği görüldü. Havva Öztel, kızlarının yanında oldukça genç duruyordu. Sanki üç kız kardeş gibi verdikleri pozlar dikkat çekti. Sosyal medyanın gözbebeği haline gelen üçlü, gündemdeki yerlerini korudular. Güncel gelişmelerle beraber neler yaşanacağı merak konusu haline geldi.

Yazar: Haberci
<