Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aleyna Tilki'nin Annesi Dansıyla Adeta Mest Etti! Havva Öztel'den Büyük Şov!

Aleyna Tilki'nin annesi yine adından söz ettirdi. Havva Öztel'in dansı çok konuşuldu. Hem kıvrak vücudu hem de güzelliği ile gündem oldu. Yakında albüm çıkaracağı da biliniyor. İşte yaptığı paylaşım sonrasında ortaya çıkan yorumlar haberimizde bulunuyor.

Havva Öztel

Aleyna Tilki'nin güzelliği ve sesiyle tanınan annesi Havva Öztel, yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Videoda roman havası oynarken görüntülendi. Kendisinin oldukça güzel roman havası oynadığı görülüyor. Haliyle merak edilen detaylar da yanıt buldu. Yakın zamanda parça çıkarmaya hazırlanan ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi.

Güzelliğiyle Büyülüyor

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi olan Havva Öztel, en az kızı kadar genç gözükmekte. Dolayısıyla oldukça güzel bir görünüme sahip. Kızı da güzelliğini annesinden almış. Pek çok kişinin yakından takip ettiği Havva Öztel, sosyal medyada hatrı sayılır takipçiye ulaştı.

Yakında Albüm Çıkaracak!

Havva Öztel'in albüm çalışması sürüyor. Kendisinin yakın zamanda albümün çıkaracağı belirtildi. Üstelik Aleyna Tilki'nin babası Mehmet Tilki'den de destek açıklaması geldi. Dolayısıyla ailecek güzel işlere imza attıkları için sosyal medyada ilgi ile karşılandıklarını söyleyebiliriz. Bakalım yakın zamanda nasıl bir detay paylaşılacak hep birlikte göreceğiz.

Yazar: Haberci
<