Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aleyna Tilki UZİ'nin Doğum Gününü Kutladı! Aralarındaki Aşk İddiası Doğrulandı mı?

Aleyna Tilki'den gelen doğum günü paylaşımı büyük ses getirdi. UZİ ile aşk yaşadığı iddia edilmekteydi. Son gelişmelerle beraber ikili arasında gerçekten bir şey var mı merak edildi. Aleyna Tilki'nin sosyal medya paylaşımı herkesi şaşırttı. İşte güncel detaylar haberimizde yer almakta.

aleyna tilki

Müzik dünyasında bir süredir aşk iddiaları çalkalanıyor. Özellikle de Aleyna Tilki ve UZİ arasında bir şeyler yaşandığı belirtilmekte. İkilinin sevgili olup olmadığı merak edilirken hiç beklenmedik bir gelişme ortaya çıktı. Peki ya bu olay ne idi? Gerçekten de sevgililer mi sorusu merak edilirken bir anda bazı detaylara yer verildi.

Aleyna Tilki'den Doğum Günü Paylaşımı

Aleyna Tilki, UZİ'nin doğum gününü kutladı. Yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan ”Tanıdığım en gerçek insanlardan birisin. Kalbinin ve hikayenin derinliğinin karşılığı ömür boyu huzurlu bir yaşam. İyi ki doğdun.” ifadesine yer vermesi bir süre gündemde kalacağı anlamına geliyor.

Sevgili mi Oldular?

Bir süredir haklarında sevgili olduklarına yönelik iddialar dolaşıyor. Ancak henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Yüksek ihtimalle sevgililer ancak bunu dillendirmeyi de pek sevmiyorlar. Bu nedenle yakın zamanda detayların paylaşılması muhtemel gözüküyor. Sosyal medyada kullanıcılar bu gelişmeden sık sık bahsetmeye başladı bile.

Yazar: Haberci
<