Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aleyna Tilki Uyuşturucu Maddemi Kullanıyor? Aleyna Tilki'den Resmi Açıklama Geldi!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, son zamanlarda şarkıları veya konserleriyle değil daha çok özel hayatıyla konuşuluyor. Güzel şarkıcının hayatında kim olduğu bilinmediği için yanında görülen herkes sevgilisi zannediliyor. Geçtiğimiz günlerde şarkıcının kendinden yaşça büyük biriyle görüntülenmesi, eleştiri oklarının kendisine çevrilmesine neden olmuştu.

aleyna tilki

Güzel sanatçı iddialara konu olan kişi için açıklamalarda bulunsa da cevaplar çok yetersiz kalmıştı. Aşk iddilarının üzerine güzel şarkıcı bu sefer kendisi gibi sanatçı olan fakat rap alanında çalışmalar yürüten bir rapçi ile anılmaya başlanmıştı. İkilinin sosyal medyadaki pozları çok konuşulurken aşk yaşadıkları da iddia edilmişti. Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde sevgilisi olduğu iddia edilen Uzi’nin konserine gitti. Yaşanan olaylar, sosyal medya ve magazin gündeminde şok etkisi yarattı.

Aleyna Tilki Konserde Doyasıya Dans Etti

Önceki gün Bostancı Kültür Merkezi’nde konseri olan Uzi’nin dinleyicileri arasında Aleyna Tilki’de vardı. Başarılı sanatçı, sosyal medyada sevgili oldukları iddia edilen Uzi’nin konserinde doyasıya dans etti. O görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan Aleyna Tilki, hiç beklemediği bir olay yaşadı.

Konser Alanına Polis Baskını

Bostancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserin ardından konser alanına polisler baskın yaptı. Narkotik ekipleri tarafından gözaltına alınan Uzi’nin sahnede uyuşturucu kullanımına yönelik sözler sarf ettiği öne sürüldü. Bu iddiaların ardından Uzi lakaplı Utku Yalçınkaya, hala polis gözetiminde sorgulanıyor.

 

Yazar: Haberci
<