Euro 37,97 %-0,07
Dolar 34,07 %0,00
Sterlin 45,42 %-0,20
Altın 2.874 %0,01

Aleyna Tilki Sonunda Gelen Tepkilere Sessiz Kalmadı! Öyle Bir Açıklama Yaptı ki Bu Kadarı da Pes Dedirtti!

Aleyna Tilki, hakkındaki eleştirilere yanıt verdi ve herkese haddini bildirdi. Hakkında yapılan yorumlar ise geri planda kaldı. Ünlü şarkıcı motorlu klibinde üstünü çıkardığı anlara ilişkin neler söyledi? Sosyal medya, hem bu klibi hem de bu açıklamayı konuşacak.

aleyna tilki

Aleyna Tilki, Take It or Leave It isimli parçasında motor hareket esnasındayken üstünü değiştiriyordu. Bu hareketi ile bazı takipçilerinin dikkatini çekmişti. Magazin gündeminden düşmeyen ünlü isim, klipteki hareket ile ilgili konuştu. Sosyal medyadan açıklama yapmayı tercih etti. Söz konusu paylaşımla birlikte dikkatleri yeniden üzerine çekti. Bir süredir sessizliğini koruduğunu biliyoruz. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi.

Abartılmamasını İstedi

Aleyna Tilki, yaptığı açıklamada yalnızca kıyafet değiştirdiğini ve bunun abartılmaması gerektiğini belirtti. Paylaşımında ise "Klipte okuldan çıkıp garajımdaki partiye gidiyorum. Partiye okul kıyafetlerimle gitmek istemediğim için gidene kadar kıyafetlerimi değiştiriyorum. Gündelik bi olay yani. Abartmayalım artık" sözlerine yer verdi.

Sosyal Medyada Tepki Çekmişti!

Öte yandan sosyal medyada Aleyna Tilki'nin yaptığı pek çok şey tepki çekiyor. Genel olarak takipçiler çok daha farklı ve sade bir konsept bekledikleri için en azından azınlık kısmı bu şekilde tepki gösterebiliyor. Ancak Aleyna Tilki, kariyerindeki basamaklara emin adımlarla devam etmekte.

Yazar: Haberci
<