Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aleyna Tilki Silahla Görüntülendi! Ateş Ettiği Anlara Kameraya Yansıdı!

Aleyna Tilki, öyle bir şey yaptı ki herkes şok oldu kaldı. Ünlü isim, ateş ederken görüntülendi. Ancak, silahı doğrulttuğu yer oldukça farklı bir noktaydı. Haliyle bu gelişme ile birlikte merak edilenler tek tek yanıt buldu. Ünlü sanatçı çok eleştirildi ve kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi mi?

aleyna tilki

Ünlü sanatçı Aleyna Tilki, Rize'deki yaylada çektirdiği video ile gündeme geldi. Ünlü isim, yaptığı paylaşımda ateş ederken görüntülendi. Ancak ateş ettiği yerin kendi boyu ile hizada yer alması nedeniyle büyük tepki gördü. Yanlışlıkla birini vurabileceğinden bahsedildi ve sosyal medyada lince uğradı. Videosu için tepki dolu açıklamalarda bulunuldu.

Rize'de Ateş Etti!

Rize'deki Samistal yaylasına çıkan ünlü sanatçı, ateş ettiği anları sosyal medyada paylaştı. Silahla ateş ederken gökyüzüne ya da belirli bir hedefe değil de karşısına ateş etmesi tepki çekti. Pek çok kişi, sırf bu hamlesinden ötürü kendisine tepki gösterdi. Yanlışlıkla birini vurabileceğinden bahsedildi.

Sosyal Medya İsyan Etti!

Öte yandan sosyal medyadaki kullanıcılar, ünlü sanatçının paylaşımına isyan etti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Bakalım Aleyna Tilki'den eleştirilere karşı bir açıklama gelecek mi? Güncel detaylar gözler önüne serilecek gibi gözüküyor.

Yazar: Haberci
<