Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aleyna Tilki Sevgililik İçin Yaptığı Yorumla Lince Uğradı! Tepkileri Üzerine Çekmeyi Başardı!

Aleyna Tilki, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Evlilik için ne düşündüğü merak ediliyordu. Twitter hesabı üzerinden sonsuza kadar aynı kişi ile evlenme üzerine yaptığı açıklama tepki üzerine tepki çekti. Bu haber sonrasında neler yaşanacağı ise merak konusu haline geldi.

gülşen ve aleyna tilki

Aleyna Tilki, son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı çeşitli paylaşımlarla da adından söz ettirmekte. Klibindeki görüntülerinin yanı sıra paylaşımlar neticesiyle de gündem olabiliyor. Öyle ki bu sefer ciddi oranda tepki çektiği görüntülendi. Peki ya ünlü isim neler söyledi? Şarkıcının Twitter'da paylaştığı yazı çok konuşulacak gibi gözüküyor. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Aleyna Tilki Şok Etti!

Aleyna Tilki, sevgililik için çok farklı bir düşünceye sahip. Uzun süre tek bir kişi ile birlikte olmaya karşı çıkan şarkıcı, hakkındaki eleştirilere oldukça sert yanıt verdi. ‘’Birisiyle bir ömür boyu ve hayatının sonuna kadar geçirebilmek için zeka seviyenin düşük olması gerekiyor’’ ifadesini kullanması ortalığı karıştırdı.

Kimse İnanamadı!

Aleyna Tilki'nin bu tarzda bir konuşma yapmasına kimse inanamadı. Herkes adeta şok oldu. Gündemdeki bu gelişmelere bakacak olursak Aleyna Tilki'nin sonsuza kadar bir kişi ile birlikte olma düşüncesine karşı çok sert bir bakış açısı bulunmakta. Hayranlarının tepkisini çeken bu açıklama ile başka ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz.

Yazar: Haberci
<