Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aleyna Tilki Kıskançlık Krizine Girdi! Annesinden Daha Fazla İlgi Görmek İçin Yapmadığı Şey Kalmadı!

Aleyna Tilki'nin yeni klibi büyük ses getirdi. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği şarkıcı, "Take It Or Leave It" şarkısını duyurdu. Ancak klipte üstünü çıkarması çok konuşuldu. O görüntüleri görenler gözlerine inanamadı. Söz konusu gelişmelere ilişkin merak edilenler de yanıt buldu.

aleyna tilki

Aleyna Tilki'nin yeni şarkı klibine ait görüntüler yayınlandı. Pek çok kişi yaşanan gelişmelere dikkat çekti. Klipteki görüntüler karşısında sosyal medya adeta yıkıldı. Peki ünlü şarkıcı klipte ne gibi hareketlere imza attı? Takipçileri ise yaşananlar karşısında ne diyeceğini bilemedi. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki hakkında ortaya çıkan gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Yeni Şarkısı Yayınlandı!

Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı büyük ses getirdi. İsmi "Take It Or Leave It" olan parça şimdiden konuşulmaya başlandı. Ancak klipte yer alan Aleyna Tilki'nin motora bindiği esnadaki hareketleri büyük dikkat çekti. Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaştık.

Aleyna Tilki Üstünü Çıkardı!

Klipte üstünü çıkartan Aleyna Tilki, herkesi şok etti. Bu görüntüleri izleyenler yaşananlara anlam veremedi. Pek çok kişi şaşkınlığını ifade etti. Kimisi ona bu hareketi yakıştıramazken kimileri ise klibi başarılı bulduğunu söylüyor. Dolayısıyla klip yurt dışında ne kadar fazla ilgi görecek merak edilmekte. Söz konusu gelişmelere ilişkin merak edilenleri yanıtlamayı sürdüreceğiz.

Yazar: Haberci
<