Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aleyna Tilki Çocuk İçin Evleneceği Kişinin Kriterlerini Açıkladı!

Aleyna Tilki'den gelen açıklamalar yine şok üstüne şok yaşattı. Çocuk için evleneceğini daha önce de söyleyen şarkıcıdan büyük çıkış geldi. Evlilik kriterlerini sıraladı ve sperm bankasından çocuk sahibi olup olmayacağını belirtti. Güncel detaylarla birlikte ünlü ismin açıklamaları paylaşıldı.

aleyna tilki

Şarkıcı Aleyna Tilki, dikkatleri üzerine çeken açıklaması ile gündemdeki yerini aldı. Ünlü isim, öyle şeyler söyledi ki herkes şok üstüne şok yaşadı. Son zamanlarda Aleyna Tilki'nin bazı açıklamalarla tepki çektiğini zaten biliyoruz. Öte yandan ünlü isim bu sefer çok daha sade bir konuşma gerçekleştirdi. Kendisine sorulan sorulara tepki çekmeyecek şekilde yanıt verdiği görüldü.


Açıklamaları Şaşırttı!


Aleyna Tilki,  "Sperm bankasından çocuk yapmayı düşünür müsünüz?" sorusuna "Yok, istemem. Sonuç olarak çocuğun normal büyümesi, öteki hissetmemesi gerekiyor. O yüzden bir babası olsa iyi olur yani" şeklinde yanıt verdi. Dolayısıyla ünlü isim önemli bir detay belirtmiş oldu.


Çocuk İçin Evlenebilir!


Daha önceden yaptığı açıklamada çocuk için evlilik yapabileceğine değinmişti. Son açıklamasında ise bu ifadesi güncelliğini korudu. Dolayısıyla ünlü isme dair detaylar gerçekten de hayret verici olarak yorumlanıyor.

Yazar: Haberci
<