Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aleyna Tilki Bu Sefer Giyinmesiyle Değil Direk Dans Şovuyla Sosyal Medyayı Karıştırdı!

Aleyna Tilki, son zamanlarda ilginç paylaşımlara imzasını atıyor. En azından milyonların dikkatini çekmeyi başarıyor diyebiliriz. Bu seferde de iç çamaşırlı direk dansı yaparken görüntülendi. İşte sonrasında yaptığı açıklama ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

aleyna tilki

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medyadaki paylaşımları ile de adından söz ettiriyor. Kendisi bu sefer öyle bir şekilde gündem oldu ki pek çok kişi inanmakta güçlük çekti. Pembe iç çamaşırları ile poz vermeyi ihmal etmedi.

Direk Dansı mı Yapıyor?

Aleyna Tilki'nin direk dansı yaparken ki görüntüleri sosyal medyada ortada çıktı. Kendisinin paylaşımı ile direğin yanındaki poz dikkat çekti. Üstelik altına yazdığı yazılar ise daha çok konuşuldu. Çünkü kendisinin şarkıcı olmaması durumunda nasıl bir kariyer hedefi olduğunu itiraf ettiğini de görmüş olduk.

Direk Dansçısı Olmak İstemiş!

Aleyna Tilki, yaptığı paylaşımda "Eğer sesim çok iyi olmasaydı, dünya starı olma hayalim olmasaydı Las Vegas’taki en ünlü pole dancer olurdum. Sonra da tüm mirasımı insan duygularını araştırmak için bağışlardım" ifadesine yer verdi ve herkesi şaşırttı. Kimileri onun bu yaşam tarzını desteklerken kimileri ise yaptığı paylaşımı doğru bulmadığını ifade etti.

Yazar: Haberci
<