Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aleyna Tilki Annesinin Paylaşımlarını Kıskandı! Daha Çok İlgi Görebilmek İçin Heyecanlandıran Pozlar Verdi!

Aleyna Tilki, yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Cesur pozları uzun süre konuşulacak gibi duruyor. Annesi hakkında yaptığı yorumlar da takdir ile karşılandı. Anne kız çok güzel birlik oldular. Peki Aleyna Tilki'nin dikkat çeken vücudu karşısında nasıl yorumlar yapıldı? İşte Ramazan Ayı'nda paylaştığı fotoğraflar...

aleyna tilki

Aleyna Tilki, şu sıralar yeni şarkısı için hazırlıklarını sürdürüyor. Bir hafta sonra İngilizce şarkısının çıkacağını vurguladı. Güncel gelişmelerle birlikte annesinin şarkı söylemesine de değindi. Sosyal medyadan o kadar cesur paylaşımlarda bulundu ki hayranları hem ilgi ile karşıladı hem de tepki gösterdi. Söz konusu paylaşımların Ramazan'da yapılması bazı kullanıcıları rahatsız etmişe benziyor.

Annesine Destek Çıktı!

Annesinin de müzik ile ilgilenmesi ilgiyle karşılanınca Aleyna Tilki'den destek mesajı geldi. Annesi için "Annem benden çok konuşuluyor. Annemin her zaman arkasındayım. O da benim arkamda" ifadelerini kullandı. Söz konusu gelişme ile anne kız arasındaki ilişki çok beğenildi. Üstelik Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda hem güzelliğini hem de estetik fiziğini konuşturdu.

Pozları Çok Beğenildi

Aleyna Tilki'nin fiziği büyük beğeni aldı. Çekimlerde ortaya çıkan görüntülere kimse inanmak istemedi. Adeta güzelliğiyle büyüledi ve yüz binlerce beğeni almayı başardı. Başarılı sanatçı, sosyal medyadaki popülerliğini korumaya devam ediyor. Çıkaracağı İngilizce şarkıyla da globale hitap etmek istediğini tekrardan ortaya koydu.

Yazar: Haberci
<