Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alemin Kralı Oben'nin Özel Paylaşımları Ortalığı Alev Alev Yaktı!

Birsu Demir yaptığı bikinili paylaşım sonrasında hayranlarının dikkatini çekti. Pek çok kişi bu paylaşıma ilk başta anlam verememişti. Daha sonra ünlü isim beğeni yağmuruna tutuldu. Alemin Kralı Oben olarak bilinen Birsu Demir'in yaptığı paylaşıma ilişkin son gelişmeler...

Alemin Kralı Oben

Alemin Kralı dizisinde Oben karakteri ile tanınan Birsu Demir, gösterdiği performans ile adından söz ettirmişti. Aradan geçen yılların hemen ardından büyüyen ve güzelliğine güzellik katan oyuncu, şimdi ise çeşitli pozlar vererek takipçileri ile etkileşim halinde kalıyor. Özellikle de yaptığı son paylaşım büyük ses getirdi. Kendisini severek takip edenler bile bu paylaşım sonrasında oyuncu beğeni yağmuruna tuttu. Paylaşımındaki bikini detayı gözden kaçmadı.

Bu Havada Bikini Giydi!

Havanın buz gibi soğuk olmasına rağmen hiçbir şeye aldırış etmeyen Birsu Demir, yaptığı bikinili paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı. Güzel oyuncunun normalde bu tarz paylaşımları çok sık yapmadığı biliniyor. Ancak kimi zaman oldukça cesur pozlar verdiğini de görmekteyiz.

22 Yaşına Bastı

Öte yandan 1999 doğumlu oyuncunun 22 yaşında olduğunu biliyoruz. Geçmiş zamandan tanıdığımız için kendisinin bu kadar genç olmasına pek çok kişi şaşırıyor. Büyüyen ve güzelliğine güzellik kadan Birsu Demir'i, 2015 yılındaki Son Kaçış projesinden sonra bir daha ekranda göremedik.

Yazar: Haberci
<