Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Al Sana Haber Programına Dahil Olan Bahar Candan Fitili Ateşledi! Bahar Candan, İbrahim Tatlıses'in Özel Durumundan Bahsetti!

İbrahim Tatlıses'in programda bir anda gündem olduğu görüldü. Bahar Candan, Seyhan Soylu ve Nihat Doğan'dan Tatlıses için şaşırtıcı sözler geldi. Ünlü ismin prostat olduğu iddia edildi. Nihat Doğan'dan umre çıkışı ise dikkat çekti. Üç ismin yorumculuğunu yaptığı programda neler yaşandı?

bahar candan al sana haber

Bahar Candan, Al Sana Haber programı yorumcularından biri oldu. Seyhan Soylu, Nihat Doğan ve Bahar Candan'ın bir anda İbrahim Tatlıses'ten bahsetmesi şok etti. Çünkü magazin programında aniden prostatla ilgili sohbet edildiği görüldü. İbrahim Tatlıses'in prostata sahip olduğu yönündeki iddialar gündeme geldi.

Bahar Candan'dan "Prostat" Yorumu

İbrahim Tatlıses için prostat değil miydi diyen Bahar Candan, gündemin bir anda değişmesine neden oldu. Seyhan Soylu ise bu iddiayı nereden duyduğunu sordu. Bahar Candan, nereden duyduğunu hatırlamadığını ifade etti. Dikkat çeken bu olaylar birlikte prostatın ilişkiye engel olup olmadığı soruldu. Programdan bir anda İbrahim Tatlıses'in prostat olup olmadığı gelişmesi ile çalkalandı.

Nihat Doğan'dan Umre Teklifi

Öte yandan Nihat Doğan da İbrahim Tatlıses için yaş yorumunda bulundu. Yaşının ilerlediğini ve ilişkilerden bir türlü kopamadığını söyledi. Tatlıses adına "İbrahim abi gel ben seni bi umreye götüreyim" demesi de gündem oldu.

Yazar: Haberci
<