Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Akasya Durağı Dizisinin Gülbin'i Görenler Tanıyamadı! Gülbin Sana Neler Oldu?

Akasya Durağı oyuncuları değişimleri ile gündeme geldi. Bunlar arasında en dikkat çeken isim ise Gülbin oldu. Ve işte haberin tüm detayları..

gülbin

Aslı Altaylar, Zeki Alasya, Levent Üngan, Cezmi Baskın, Onur Şan ve Pelin Sönmez.. Bir dönemin efsane dizilerinden biri olan Akasya Durağı'nın oyuncuları..

Yabancı Damat, Tatlı Hayat ve Çiçek Taksi gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu özellikle Gülibik rolüyle hafızalara kazındı. Ayrıca ünlü oyuncu yıllar içerisindeki değişimi ile de herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Aslı Altaylar, 2008 ile 2012 yılları arasında Akasya Durağı dizisinde Gülbin karakterine hayat verdi.

Bu karakter ile ünlü oyuncu birçok kesim tarafından da çok sevildi. İlk olarak Çiçek Taksi dizisiyle kariyerine başlayan Ünlü oyuncu daha sonra Yabancı Damat dizisinde rol aldı. Sinan'ın eşi Gülibik olarak rol alan ünlü oyuncunun büyük değişimi ise dikkatlerden kaçmadı. Bizim Hikaye, Arka Sokaklar, Çocukluk dizileri ile de ekranlara gelen Aslı Altaylar yeteneğini ve güzelliğini bir kere daha ispatladı. Akasya Durağı'nda canlandırdığı kuaför Gülbin karakteri ile de milyonlarca kişinin gönlünde taht kurmayı da başardı. Ünlü oyuncu ayrıca değişimi ile de sosyal medya da ve magazin gündeminde gündem oldu.

 

Yazar: Haberci
<