Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Adem Kılıçcı Bombayı Patlattı! Survivor 2022'de Rakipleriyle Yüzleşti!

Adem Kılıçcı'dan gelen haberle birlikte pek çok kişi şaşkınlık yaşıyor. Survivor All Star 2022'ye damgasını vuran olayla beraber Adem esti gürledi. Peki Adem Kılıçcı tam olarak neler söyledi? Berkan, Ogeday, Atakan'ın hakkında planlar yaptığını dile getirdi.

Survivor Adem Kılıçcı kimdir

Survivor All Star 2022'de Adem Kılıçcı'ya karşı gösterilen tavır gözden kaçmıyor. Birkaç yarışmacının daha iyi anlaştığı ve gruplaştığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bundan iki yıl önce Sercan Yıldırım'a yapılanın aynısı bu sefer Adem Kılıçcı için mi yapılıyor? Söz konusu gelişmeyle birlikte güncel açıklamalar yerini buldu. TV8'deki yarışma programında gündeme düşen açıklamalar daha çok konuşulacağa benziyor.

Adem Kılıçcı'dan Şok Sözler!

Adem Kılıçcı, yarışmadaki rakiplerine seslendi ve onlara meydan okudu. Yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Ünlü isim öyle şeyler söyledi ki hayranları sosyal medyadan harekete geçmeye başladı bile.

Rakiplerine Meydan Okudu!

Adem Kılıçcı, yaptığı açıklamada kendisine tavır alan ve onu bitirmeye çalışanlar hakkında önemli sözler sarf etti. Kılıçcı, “Her zaman benim açığımı yakalamaya çalışıyorlar. Ben meydanı boş bırakıp çekip gideyim diye uğraşıyorlar. Berkan, Ogeday ve Atakan, bu konuda plan yapan isimler. ‘Adem’i çökertelim ve biz şampiyon olalım’ diyorlar. Fakat bu asla mümkün olmayacak” dedi ve tüm dikkatleri üzerine çekti.

Yazar: Haberci
<