Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Acun Ilıcalı'dan Çok Konuşanlar Programı Kararı Geldi! Exxen Çok Konuşanların Fişini Çekiyor mu?

Ünlü televizyon yayıncısı Acun Ilıcalı girişimleriyle birlikte en çok konuşulan kişi olarak yer alıyor. Yatırımlarıyla birlikte kendinden söz ettiren ve attığı adımlarla birlikte büyük başarılar imza atmaya devam ediyor. Dijital içerik platformu olan EXXEN için girişimlerinden biri de Konuşanlar programıydı. Konuşanlar programı RTÜK cezası gelmesiyle ilgili ilk kez kameralar karşısında konuştu.

RTÜK'e 110 Bin Kişi Konuşanlar Programını Şikayet Etti! RTÜK'ten Acun Medyaya Darbe Üstüne Darbe

Konuşanlar programı ilk olarak yayın hayatına Youtube üzerinden başladı. Hasan Can Kaya yapmış olduğu program farklı tarzda olmasıyla birlikte günden güne yayılarak en çok izlenen programlar arasına girdi. Bu durum Acun Ilıcalı tarafından fark edilince EXXEN dijital içerik platformuna transfer etmeyi başardı. Bu durum olmasıyla birlikte Hasan Can Kaya tepkiler gelse de programına devam etti.

Konuşanlar Programına Ceza

Hasan Can Kaya EXXEN üzerinde programlarına devam ederken RTÜK engeline takıldı. Bir bölümünde yer alan küfürden dolayı ceza yiyen program sonrasında programa tepkiler gelirken hayranları tarafından da mazur görülen davranış olarak yerini aldı. Acun Ilıcalı bu durumla ilgili açıklama yapmamıştı. İlk defa kameralar karşısında bu ceza ilgili düşüncelerini söyledi.

Yaptığı açıklama olarak;

‘’RTÜK olmalı televizyonda her şey istenildiği gibi yayınlanmamalı. Amerika'da da açık kanallarda denetim vardır. Daha önce biz de cezalar aldık ve haksız olanlar vardı. Ama bizim için her zaman mahkemeye gitme hakkımız açık, kazandığımız ve kaybettiğimiz davalar oldu. Platformlar konusunda RTÜK'ün esnek olması lazım. Hasan Can olayına gelince bu karara katılmıyor. Platform para verilip üye olunan bir yer. RTÜK'ün koruması gereken alan çocuklarımız. Onların zehirlenmesini engellemesi lazım. Ama platformda para verilen bir yerde RTÜK baskın olmamalı. Hasan Can kararını son derece yanlış buluyorum. Argo konuşulan bir program, arkadaşlar da ciddi derecede bipliyor. Ancak gündelik hayatta kullanılan kelimeler nedeniyle ceza verilmemeli’ dedi.

Yazar: Haberci
<