Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Acun Ilıcalı'dan Alışık Olmadığımız Romantik Sözler! Genç Sevgilisinin Doğum Gününü Kutladı!

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi olan Çağla Altunkaya'nın doğum günü fotoğrafı büyük ses getirdi. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile adından söz ettirdi. Son zamanların konuşulan ismi, Survivor programı ile gündemdeydi. Sevgilisinin 23. yaş gününü kutladı ve romantik sözler yazdı.

Çağla Altunkaya

Acun Ilıcalı, sevgilisi Çağla Altunkaya'nın doğum gününü kutladı. Sosyal medya hesabından paylaştığı romantik söz ile de gündeme geldi. Bir süredir birlikte olan ikilinin medyadan uzak ilişki yaşadığı biliyor. Dolayısıyla aralarındaki gelişmeler gözler önüne serildi. Şimdi ise yaptığı paylaşım ile sevgilisinin doğum gününü kutladığını görüyoruz.

Sevgilisiyle Fotoğraf Paylaştı!

Acun Ilıcalı, sevgilisiyle fotoğraf paylaştı ve onun doğum gününü kutladı. 2 Temmuz 1999 yılında doğan Çağla Altunkaya, dikkatleri üzerine çekti. Aralarındaki 30 yaş farka aldırış etmeyen çift, genel olarak birlikte paylaştıkları fotoğraflar ile gündeme geliyor. Dominik'e Acun ile beraber gittiği ve kendisine zaman zaman eşlik ettiğini görüyoruz.

Romantik Söz Yazdı!

Sevgilisi Çağla Altunkaya için "Çok şey yazarım ama yüzüne söylemek en güzeli. Doğum günün kutlu olsun, yüzün hep gülsün.. Nice mutlu yılların olsun." sözünü paylaşarak doğum gününü kutladı. Yaptığı kutlamada ikilinin fotoğrafını görenler beğeni yağmuruna tuttu. Son zamanların konuşulan çifti dikkatleri üzerine fazlasıyla çekmişe benziyor.

Yazar: Haberci
<