Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Acun Ilıcalı ve Survivor Batuhan Arasında Sular Durulmuyor! Gerginlik Tekrar Başladı!

Acun Ilıcalı ve Batuhan Karacakaya arasında yaşananlar dikkat çekti. Pek çok kişi ikilinin davalık olduğunu düşünüyordu. Batuhan Karacakaya öyle bir açıklama yaptı ki herkes şaşırdı kaldı. Eski Survivor yarışmacısından şok ifadeler geldi.

Batuhan Karacakaya annesi ve acun ılıcalı

Acun Ilıcalı ve Survivor Batuhan Karacakaya arasındaki gerilim dikkat çekmişti. Hatta bu gerilim Survivor All Star 2022 finaline dahi sıçradı. Bu gelişmelerle birlikte ikilinin sosyal medyadaki paylaşımları gündem haline geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar yanıt buluyor. Öyle ki Batuhan Karacakaya'dan gelen şok açıklama her şeyin belirleyicisiydi.

Davalık Oldular mı?

Batuhan Karacakaya ile Acun Ilıcalı'nın davalık olduğu iddia edilmişti. Ancak gelinen noktada böyle bir gelişmenin yaşanmadığı belirtildi. Batuhan'ın ifadeleri gündemdeki yerini aldı. Yaptığı açıklamalar neticesinde çeşitli detaylara yer verildiği görülüyor.

Batuhan Karacakaya'dan Açıklama Geldi!

Batuhan Karacakaya'dan gelen açıklama dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylara bakacak olursak, kendisi ile Acun arasında bir problem gözükmüyor. Açıklamasında "Bu ikimiz arasında konuşmayı bile gerektirecek bir olay değildi. Ama bu olay bitmedi. Olay gittikçe büyüdü. Biz de Acun Abi ile telefonda konuşup buluşma ayarladık. Ve bütün her şeyi birbirimize anlattık.” ifadesine yer verdi. Öte yandan “Benim kırgın olduğum şeyleri o halletti, ben de kendimi affettirdim. Aramız zaten iyiydi öyle de devam ediyor. Dava diye bir konu asla olmadı. Acun abiyi çok seviyorum" açıklamasını yaptı.

Yazar: Haberci
<