Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Olayında Yeni Gelişmeler! Acun'dan O Güne Dair Açıklama!

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile tartıştıklarına yönelik ifadelere yanıt verdi. Ünlü isim, yaptığı açıklamada o gün neler yaşandığını anlattı. Eski evli ve bir tane de çocukları olan ikili, o gün bu kadar hararetli ne konuşuyordu. Acun Ilıcalı'nın açıklaması gündemde bomba etkisi yarattı...

şeyma subaşı

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın insan içerisinde tartıştığına dair görsel bırakılmıştı. Sosyal medyada büyük dikkat çeken bu fotoğrafla birlikte herkes neden tartıştıklarını merak etti. Gerçek ise kısa süre sonra ortaya çıktı. İş adamı Acun Ilıcalı, yaptığı hamle ile dikkatleri üzerine çekti. Açıklamasında önemli detaylara değindi ve herkesi şaşırttı.

Yaşananları Anlattı!

Acun Ilıcalı, hiçbir şekilde tartışmadıklarına değindi. Ortaya çıkan haberlerin asılsız olduğunu vurguladı. Sonrasında ise gündeme gelen detayların yanı sıra yaşananları anlattı. Acun, "Bir deli kuyuya taş atmış, kimse çıkaramamış hikayesi oldu. Ses kaydı yok, görüntü yok, hiçbir şey yok. Bir fotoğraf ve ondan çıkan hikaye var. Böyle hikayeler tabi ki de normal. Popülerite bu tip hikayeleri de beraberinde getiriyor. Tartışmak benim yapımda yoktur. Ne tartıştım ne de gerilim yaşadım. Şeyma bana orada heyecanlı heyecanlı bir şey anlatıyordu. Kavga etmedik, tartışmadık." ifadesine yer verdi.

Gerçekler Ortaya Çıktı!

Acun Ilıcalı'nın açıklaması sonrasında gerçekler ortaya çıkmış oldu. Tüm yaşananlar kısa bir konuşmadan ibaretmiş ve Şeyma Subaşı'nın heyecanlı bir şekilde konuşması yanlış yorumlandı.

Yazar: Haberci
<