Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Arasında Nafaka Gerilimi!

Acun ve Şeyma Subaşı hakkındaki detaylı gelişmeler şok etkisi yarattı. Nafaka üzerine yaşanan tartışma ile birlikte mekanda hararetli anlar yaşandı. Peki ya iddialar doğrultusunda tam olarak neler oldu? Şeyma Subaşı daha fazla nafaka mı istiyor? Detaylar haberimizde...

şeyma ve acun

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı arasındaki iddialar gündemi adeta sarstı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği iki ünlü isim, nafaka yüzünden tartışmaya mı girişti? Aralarındaki problemler gün yüzüne çıkınca sosyal medyanın magazin basınında yerini aldı. İşte detaylarıyla birlikte programa dair yaşananlar haberimizde konu edildi.

Nafaka İçin mi Tartıştılar?

İddialar doğrultusunda Şeyma Subaşı'nın nafakasının yetersiz olduğu ve geç ödendiği gibi çeşitli söylemlerde bulunuldu. İkilinin tartışma nedeninin bu olduğu söyleniyor. Öte yandan detaylara bakıldığında aralarındaki problem daha çok konuşulacakmış gibi gözüküyor.

Acun Mekanı Terk Etti!

Acun Ilıcalı'nın tartışma esnasında daha fazla dayanamayarak mekanı terk ettiği belirtildi. Şeyma Subaşı ile arasındaki problemin detayları tam anlamıyla paylaşılmasa da güncel gelişmeler merak konusu haline geldi. TV8'in sahibi olan ünlü isim, magazin gündemine bir anda düştü ve Şeyma Subaşı ile olan tartışması konuşulur hale geldi.

Yazar: Haberci
<