Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Acun Ilıcalı Sürgün Adasının Kurallarını Tamamen Değiştirdi! Oyuncular İsyan Etti!

Survivor All Star üzerinde dünkü yayınlanan bölümünde eleme olacaktı. Ancak kurallara değişiklik meydana geldi. Yaşanan süreçte Aycan Yanaç Survivor’ı bırakma kararından sonra elemeler gerçekleşmedi. Ayrıca bir takım değişikliklere meydana giderek ilerleyen süreçte büyük değişiminde habercisi olduğu gözüktü. Survivor All Star’da neler değişecek detayları haberimizde paylaşımı sağlandı.

acun-ilicali-ayriligi-duyurdu-dJJk_cover.

Survivor All Star üzerinde dün yayınlanan bölümünde herkes elenecek kişi bekliyordu. Ancak bu durum değişikliğe gitti. Yaşanan süreç içerisinde eleme koltuğunda Evrim, Mert, Birsen ve Barış olarak yer alıyordu. Yaşanan gelişmeler olarak büyük değişim de meydana geliyor.

Survivor All Star Neler Değişiyor?

Acun Ilıcalı verdiği açıklama olarak elemenin gerçekleşmeyeceğini söyledi. Aycan Yanaç’ın Survivor bırakma kararı almasından sonra yarışmada elenme gerçekleşmeyecek. Bu süreç içerisinde yeni bir değişim de meydana geldi. Evrim, Mert, Birsen ve Barış sürgün adasında kalmayacak. Süreç içerisinde hafta olacak oylama da tam tamına 8 kişi oylama yapılarak hareket edilecek.

Dokunulmazlık oyunlarında sürgün adasına giden kişi sayısı bir kişi oluyordu. Artık dokunulmazlık oyunu kaybeden takım sürgün adasına iki kişi gidecek. Ayrıca sürgün adasına gitmek için kişinin bir hafta içerisinde 5 gün oynama şartı da getirildi. Bu sayede sürgün adasında performans düşüklüğü de meydana gelmeyecek. Yaşanan sürecin gerçekleşmesiyle daha çok performans gösterilmesi gerektiği gözükürken ödül oyunlarının da kıymeti daha çok artış gösteriyor. İlerleyen zamanlarda ne tür etkileri olacak göreceğiz.

Yazar: Haberci
<