Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Acun Ilıcalı Fena Faka Bastı! Acun Ilıcalı'nın Değişim Nedeni Ortaya Çıktı!

Türkiye’ye getirdiği başarılı konseptleriyle anılan Acun Ilıcalı, kariyerinin zirvesinde bir girişime daha imza atmıştı. Ilıcalı, İngiltere’den futbol takımı satın almıştı. Verdiği kararla sevenlerini şaşırtan Ilıcalı, takımının maçını izleyebilmek için İngiltere’ye gitti. Champianship takımlarından Hull City’i satın alan medya patronu, televizyonun yanı sıra futbola da el attı.

acun

Ilıcalı, sevgilisi Çağla Altunkaya ile önceki gün gittikleri İngiltere’de takımının maçını büyük bir keyifle izledi. Hull City taraflarından büyük ilgi gören ve tezahüratlarla karşılanan Acun Ilıcalı’nın görüntüleri sosyal medaya hızla yayıldı. Ünlü televizyoncunun bir görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu.

Ilıcalı Sevgilisiyle İngiltere’de Maç İzlemişti

Ekranların en sevilen isimleri arasında yer alan Acun Ilıcalı, ülkemize getirdiği başarılı formatlarla tanınıyordu. Championship takımlarından Hull City’nin sahibi olan Ilıcalı, geçen akşam Everton ile olan maçlarını izlemeye gitti. Şeyma Subaşı’ndan sonra Çağla Altunkaya ile dolu dizgin bir aşk yaşayan Ilıcalı, İngiltere’ye sevgilisi ile birlikte gitti. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları olay olan ikili, enerjileriyle takipçilerini mutlu etti.

Ilıcalı’daki Detay Gözlerden Kaçmadı!

Ilıcalı’nın Hull City – Everton maçından olan pozları, medya patronunun yüzündeki değişimi ortaya çıkardı. Sevilen ismin göz altındaki şişlikler, takipçileri tarafından çok konuşuldu. Konuyla alakalı herhangi bir bilgi gelmese de ünlü televizyoncunun gözünden operasyon geçirdiği iddia edildi. İstanbul Maslak’ta özel bir hastanede kısa süre önce tedavi olan Ilıcalı’nın ne tür bir rahatsızlık yaşadığı net olarak bilinmiyor.

Yazar: Haberci
<