Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Acun Ilıcalı Eski Zeynep Yılmaz'la Barışmak İçin Adım Attı! Zeynep Yılmaz İse Sert Bir Şekilde Cevap Verdi!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz ile barışacağı iddia ediliyor. Arto ve Seren Serengil'in ortaya attığı iddialar gündeme bomba gibi düştü. Zeynep Yılmaz, Serengil'e mesaj attı ve söz konusu gelişmelere ilişkin konuştu. Dolayısıyla dikkat çektiği belirtildi. Peki Zeynep Yılmaz Acun ile barışacak mı?

acun

Seren Serengil ve Arto, gündeme dair yaptıkları açıklama ile herkesi şaşırttılar. Acun Ilıcalı'nın mevcut ilişkisinin son bulacağını iddia ettiler. Üstelik Zeynep Yılmaz ile barışacaklarını ve ilişkilerine devam edeceklerini dahi söylediler. Canlı yayında böyle bir ifadeye yer vermeleri gözden kaçmadı.

Öve Öve Bitiremediler

Arto ve Seren Serengil'in düzenli olarak Zeynep Yılmaz'ı övdüğü görüldü. Serengil ve Zeynep Yılmaz'ın arkadaş olması da gözden kaçmadı. Haliyle sosyal medyada konuşulan bu durum, izleyicilerin dikkatini çekti. Şimdilerde ise  bambaşka bir açıklama yapıldığı görüldü.

Zeynep Yılmaz Rahatsız Oldu!

Zeynep Yılmaz, Seren Serengil ile iletişime geçti. Serengil ise kendisi ile iletişime geçen arkadaşlarının sözlerini aktardı. Arto'nun Zeynep Yılmaz hakkındaki övgü dolu sözlerinden sonra araya giren Serengil "Ben de aynı fikirdeyim ama Zeynep bundan çok rahatsız geçen bana mesaj attı. 'Sero sen bunları söylüyorsun ben söylettiriyorum zannedecekler' demiş. Hiç kimse böyle düşünemez, kimse bana bir şey söyletemez. Benim doğrum bu. Her zaman istiyorum birbirinize çok yaşıyorsunuz" ifadelerine yer verdi.

Yazar: Haberci
<