Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Acun Ilıcalı Cedi Osman ve Ebru Şahin'in Nikahını Kıyınca Tepki Çekti!

Acun Ilıcalı, Cedi Osman ve Ebru Şahin'in nikah memurluğunu yaptı. Bu gelişmeden sonra meydana gelen çeşitli olaylar herkesi şaşırttı. Öyle ki Acun'un bu sefer Mersin Barosu'nun tepkisini çektiği öğrenildi. Avukatlardan gelen tepkinin nedeni ise kısa süre sonra ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı

Acun, son zamanlarda Survivor All Star 2022 finali nedeniyle tepki çekmekte. Nisa'nın şampiyon olmasıyla birlikte kanalın ve yarışma programının boykot edildiği biliniyor. Sosyal medyadan büyük eleştiri alan ünlü isim, şu sıralar yaptığı bir hamle nedeniyle Mersin Barosu'nun tepkisini çekmiş vaziyette.

Mersin Barosu Tepki Gösterdi!

Mersin Barosu, avukat cübbesi ile nikah kıyan Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi. Yaptığı açıklamada bu hareketi şiddetle kınadıklarını da belirtti. Acun Ilıcalı'dan henüz yanıt gelmiş değil. Ancak avukat cübbesini giyerek nikah kıyması da ayrı bir gelişme olarak kayıtlara geçti.

Açıklama Yapıldı!

Kamuoyuna açıklama yapılarak Acun Ilıcalı hakkında ifadelere yer verildi. Mersin Barosu, açıklamasının bir bölümünde "Kutsal cübbemiz kimsenin şov ya da magazin malzemesi olamaz.

Meslektaşlarımız, bu cübbeyi omuzlarında taşıdığı için şiddete uğruyor, hatta öldürülüyor. Daha dün, bir meslektaşımız cübbesinin onuruyla avukatlık görevini ifa ettiği için kendi ofisinde öldürülmüştür. Avukat olmadığı halde bir avukatın onuru olan cübbesini giyip kutsal değerlerimize saygısızlık yaparak, magazin malzemesi olacak şekilde nikâh kıyan Acun Ilıcalı’yı ŞİDDETLE KINIYORUZ. Haddini aşan Acun Ilıcalı’yı tüm avukatlardan özür dilemeye davet ediyoruz.

Mersin Barosu Başkanlığı"  ifadesine yer verdi.

Yazar: Admin
<