Zeynep Bastık Artık Para Kazanamadığını İddia Etti Fakat 40 Milyon Liraya Ev Satın Aldı!

Zeynep Bastık Artık Para Kazanamadığını İddia Etti Fakat 40 Milyon Liraya Ev Satın Aldı!

Zeynep Bastık Artık Para Kazanamadığını İddia Etti Fakat 40 Milyon Liraya Ev Satın Aldı!

Sık sık iç çamaşırı pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken Zeynep Bastık, kazandığı kilolarla da dikkatleri üzerine çekti. Cover şarkılarıyla ünlenen şarkıcı, kazancını da gayrimenkule yatırdı. Sonunda Youtube'dan zengin olmadığını iddia etti.

Özel hayatı ve işiyle gündem yaratan genç şarkıcı, kazancıyla da gündemde. YouTube tıklamaları sayesinde servet kazandığı iddia edilen Zeynep Bastık, konserlerinin yanı sıra gelirini gayrimenkule de yatırdı.

Konserleri için aldığı ücreti ikiye katladığı söylenen şarkıcı, Urla'daki evi için de 40 milyon TL ödedi.

Para Bile Kazamıyorum!

Şarkıcı Zeynep Bastık, Youtube'un iddia ettiği gibi zengin olmadığını hatta para bile kazanmadığını söyledi. 2. sayfadaki haberin ardından; Bastık, "Bir lira bile kazanmadım. Cover şarkılar kaydettiğim için YouTube'un ödediği para şarkıların hak sahiplerine gidiyor. Sadece konserlerden para kazanıyorum.”

Zeynep Bastık Dünya Kupası'nda sahnede! İşte ücret

Dünya Kupası etkinlikleri kapsamında Zeynep Bastık, Nicki Minaj ve Shakira bugün Katar'da konser veriyor. Şarkıcının konser için aldığı ücret de açıklandı. Okçu Zeynep Bastık, bugün Al Khor Al-Bayt Stadı'nda sahne alacak. Bastık, vereceği konseri sosyal medya hesabından "Gurur duyuyorum" sözleriyle duyurdu.

Konsere Katılacak Olanlar!

Al Khor Al-Bayt Stadyumu'ndaki konserde Zeynep Bastık'a Nicki Minaj, Maluma, Myriam Fares, BTS, Black Eyed Peas, J Balvin, Shakira, Nora Fatehi ve Patrick Nnaemeka Okorie eşlik edecek.

Zeynep Bastık konserden ne kadar kazanacak?

Zeynep Bastık'ın Dünya Kupası organizasyonu için vereceği konserden ne kadar kazanacağı da belli oldu. Şarkıcının performansı için 250.000 dolar alacağını bildirildi.