Yeni Evli Dilan Çıtak Ayrılıyor mu? Dilan Çıtak'tan Sitem Dolu Açıklama!

Yeni Evli Dilan Çıtak Ayrılıyor mu? Dilan Çıtak'tan Sitem Dolu Açıklama!

Dilan Çıtak'tan gelen açıklamalar sonrasında arkadaşları ve babası hakkında söyledikleri dikkat çekti. Peki ya güncel olarak bizleri neler bekliyor? Son zamanlara damgasını vuran bu detayla beraber çeşitli bilgiler ortaya çıkacak. Düğün sonrası yaşananlarla ilgili ilk defa konuştu.

Dilan Çıtak'tan gelen açıklamalarla birlikte herkes şaşırdı. Yakın zaman sonra evlenen ve yuva sahibi olan ünlü isim, dikkatleri üzerine çekecek bir açıklamada bulundu. Dolayısıyla kendisi hakkında neler biliyoruz yanıtlanıyor. Son zamanlarda farkını iyice ortaya koyan bu gelişme ile birlikte bizleri neler beklemekte?

Dilan Çıtak'tan Sitem Dolu Açıklama

Dilan Çıtak, yaptığı açıklamada "Evlendikten sonra ilk bir hafta depresyona girdim" dedi ve "Bu arada size ufak bir sitemim olacak. Beni çok kilolu çekmişsiniz. Kıyafetim hakkında yapılan eleştirilerde hiç hoş değildi" açıklamasına yer verdi. Öte yandan düğününe gelmediğini belirttiği bazı arkadaşlarına kırgın olduğunu yazdı. Bu gelişmeden sonra kendisiyle ilgili hangi detaylara yer verilecek merak ediliyor. Çıtak, "Düğünüme gelmeyen bazı dostlarıma yüz yüze geldiğimizde sitemlerimi ileteceğim. Onlara çok kırıldım"  açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti.

Babasıyla İlgili de Konuştu

Babası İbrahim Tatlıses ile ilgili de konuşan Dilan Çıtak, "Babam kendine yakışanı yaptı ve bizi onore etti. Babam çocuklarını ayırmaz"  açıklamasına yer verdi ve çok konuşuldu.