Yaz Dizilerinin En Yakışıklı Oyuncuları Belli Oldu! Kerem Bursin Koltuğunu Kaptırmamakta Kararlı!

Yaz Dizilerinin En Yakışıklı Oyuncuları Belli Oldu! Kerem Bursin Koltuğunu Kaptırmamakta Kararlı!

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Kerem Bursin, en yakışıklı oyuncuların başında yer aldı. Alınan bilgiler neticesinde Kerem Bursin, Sen Çal Kapımı dizisinin ardından dünya çapında hayran kitlesine sahip oldu. İşte haberin bütün detayları...

Sosyal medya paylaşımlarını analiz eden çoğu kullanıcı dizilerin akıbeti hakkında da fikir yürütüyor. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Digilup erkek oyuncular arasında en popüleri açıkladı. Bu sayede erkek oyuncuların sosyal medya yansımaları belli oldu. Raporda çıkan sonuç ise herkesi şaşkına çevirmeye yetti.

Sosyal medya aracılığı ile en popüler erkek oyuncu!

Sosyal medya aracılığı ile en popüler erkek oyuncu! Digilup’ın raporuna göre en popüler ve en yakışıklı erkek oyuncu belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncunun Kerem Bursin olduğu ortaya çıktı. Aslında kimi sosyal medya kullanıcıları Kerem Bursin’in Hande Erçel ile sevgili olduktan sonra ün kazandığını iddia ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bursin sevgili olduktan sonra sosyal medyada en çok konuşulan çiftlerin başında yer alıyor.

Ayrıca Kerem Bursin, pek çok başarılı yapımda bunca zaman yer aldı. Bunun dışında da Sen Çal Kapımı dizisi ile hayran kitlesini arttıran oyuncu yeteneği ile de ön plana çıkmayı başardı. Alınan bilgiler neticesinde Kerem Bursin, Türkiye’nin en popüler erkek oyuncularının başında yer alıyor.

Kerem Bursin, listenin başında yer aldı!

Kerem Bursin, listenin başında yer aldı! Yapılan araştırmalara göre Kerem Bursin adına sosyal medyada hakkında 457.100 paylaşım yapıldı. Ayrıca sevgilisi Hande Erçel adına da yapılan paylaşımlar bir o kadar fazla. Bunun dışında dizilerin başrol erkek oyuncuları arasında yapılan bu araştırmada Alp Navruz da yer alıyor. Yetenekli oyuncu listenin ikinci sırasında yer alırken Baht Oyunu dizisinin başrol oyuncusu Aytaç Şaşmaz da listenin üçüncü sırasına kuruldu.