Yasak Elma'nın Enderi Göğüs Dekoltesiyle Dikkatleri Üzerine Çekti! Güzellik Sırrını Açıkladı!

Yasak Elma'nın Enderi Göğüs Dekoltesiyle Dikkatleri Üzerine Çekti! Güzellik Sırrını Açıkladı!

Yasak Elma dizisinin oyuncusu Şevval Sam derin bacak ve göğüs dekoltesi ile sosyal medyayı yerinden salladı! Şık ve güzel oyuncu dekoltesi ile hiç bir frikik vermedi! Şevval Sam tarzı ile büyük ilgi çekti, yorumlar yağmur gibi yağdı!

Yasak Elma dizisinde oynayan Ender'i Şevval Sam sosyal medya pozları ile dikkatleri bir hayli üstüne çekti. 49 yaşındaki güzel ve şık oyuncu bacak ve göğüs dekolteli kırmızı elbisesi ile bir yürüdü tüm ilgileri üstüne çekti.  Şevval Sam'ın büyüleyen tarzı...

Yasak Elma'nın Şevval Sam'ı Büyük İlgi Çekti!

"Yasak Elma" dizisinde "Ender" karakterine hayat veren Şevval Sam 49 yaşında senelere meydan okudu. Dizide de iddialı tarzları ile dikkatleri bir hayli üstüne çeken Sam sosyal medyada fırtına estirdi.

Şevval Sam son olarak da göğüs ve derin bacak dekolteleri ile yürümüş olduğu anları bir bir paylaştı. Sam iddialı yırtmacı ile dikkat çekerek yırtmacının açılmasını profesyonel bir şekilde idare ederek hiç bir frikik vermedi.

İddialı tarzına yorum yağmış olan ünlü ismin daha öncesinde beslenme konusunda açıklaması şu şekilde olmuştu:

"SEBZE AĞIRLIKLI BESLENİYORUM"

22 yıldır et ve tavuk yememiş olan Sam, "Spor falan yapamıyorum ama iyi besleniyorum. Paketli gıdalardan uzak durup, sebze ağırlıklı besleniyorum" demişti. Zamanında estetik dokunuşlar yaptırdığını söyleyen Şevval Sam, "Güzellik algısı o yaşlarda başka oluyor. Neşenin insana kattığı güzellik herhangi bir estetikten daha güçlü" açıklamasında bulunmuştu.