Yalı Çapkını Dizisindeki Kavganın Perde Arkası İfşa Oldu! Mert Ramazan Demir ile Kubilay Aka Neden Kavga Etimiş?

Yalı Çapkını Dizisindeki Kavganın Perde Arkası İfşa Oldu! Mert Ramazan Demir ile Kubilay Aka Neden Kavga Etimiş?

Yalı Çapkını dizinde oynayan başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir ve Kubilay Aka arasında biten olaylı gece! Mert Ramazan Demir ve Kubilay Aka, Afra Saraçoğlu için mi kavga etti? Bu ikilini kavgası için iki büyük iddia ortaya atıldı!

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncularından Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu, geçmiş olduğumuz günlerde ortak bir davete katıldı. Fakat bu ikilinin gecesi olaylı kapandı. Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile yakın arkadaş olan Kubilay Aka, davette Mert Ramazan Demir'le kavga ettiler. Magazin gündemine bomba gibi düşmüş olan bu kavgada Mert Ramazan Demir'in yanında yer almakta olan arkadaşı Ersin Arıcı o geceyi anlata anlata bitiremedi.

Kubilay Aka ile Mert Ramazan Demir Kavgası İçin İki İddia Ortaya Atıldı!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını dizisinin başrolünü üstlenerek aralarındaki uyum ile beğenileri toplamıştı. Yalı Çapkını dizisinin ekibi hafta başı OGM Partisinde eğlendi, partinin hemen ardından ekip Emirgan'daki gece kulübünde eğlencelerine devam ettiler. Hayranları tarafından yakından takip edilmiş Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'de ekipleri ile beraber eğlenceye dahil oldular. Fakat ikilini gecesi kavga ile bitti. Söz konusu gecede Kubilay Aka ve Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu için kavga ettiler. Kavganın nedeni için ise iki iddia ortaya atıldı.

Farklı Farklı İddialar Ortaya Atıldı!

İddiaya bakacak olursak; bu iki başrol oyuncu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in samimiyeti mekanda eğlenen Kubilay Aka'yı bir hayli rahatsız etti. Afra Saraçoğlu'nun eski sevgilisi olan Mert Yazıcıoğlu ile yakın arkadaşlık kuran Aka, Mert Ramazan Demir'i " Herkes hareketlerine dikkat edecek" sözlerini dile getirerek uyarıda bulundu. Ortam gerilir gerilmez araya Mert Ramazan Demir'in sağ kolu Abidin'e hayat vermekte olan Ersin Arıcı girdi. Aka mekandakiler tarafından aracına bindirilip gönderildi.

Taraflardan herhangi bir açıklama gelmemişken yeni bir iddia daha ortaya sunuldu ve kavganın nedeninin bambaşka bir şey olduğu iddiası ortaya sürüldü. Diğer iddialara göreyse; tartışmayı başlatmış olan kişi Kubilay Aka değil, Mert Ramazan Demir oldu. Alkolün etkisi ile kendinden geçmiş olan Mert Ramazan Demir, rol arkadaşı Afra Saraçoğlu'na çirkin sözler sarf etmiş devreye de Kubilay Aka girmiş gibi iddialar ortaya sunuldu.

"Herkes hareketlerine dikkat edecek" diyerekten Mert Ramazan Demir'in üstüne yürümüş Kubilay Aka'yı, çevredekiler zar zor sakinleştirdi.

YÖNETMENDEN DİKKAT ÇEKEN HAMLE!

Yalı Çapkını dizisinin yönetmeni Burcu Alptekin'in ''Bence hiçbir şey yokken Kubilay ortalığı karıştırdı'' paylaşımını beğenmesiyse kafaları bir hayli karıştırdı.