Uzun Zamandır Ortalıkta Görünmeyen Mete Horozoğlu Basına Yakalandı! Son Hali Herkesi Şaşırttı!

Uzun Zamandır Ortalıkta Görünmeyen Mete Horozoğlu Basına Yakalandı! Son Hali Herkesi Şaşırttı!

Mete Horozoğlu'nun son halini gördünüz mü? Uzun süredir Amerika'da olan oyuncu ile ilgili çeşitli detaylar yanıt buldu. Öyle ki merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte oyuncunun son hali ve Amerika'daki yaşam tarzı haberimizde yerini alıyor. Kendisiyle ilgili merak edilenler ortaya çıkacak.

Mete Horozoğlu, bir döneme damgasını vurmuş oyunculardan biri olarak biliniyor. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri neler beklemekte sizlerle paylaşacağız. Diziye dair bilinmeyenler başta olmak üzere çeşitli ifadeler yanıt bulacak. Güncel gelişmelerle birlikte oyuncunun nerede olduğu soruluyordu. Kendisini bir süredir ekranlarda göremiyoruz.

Soruşturmadan Sonra Yurt Dışına Yerleşti

FETÖ soruşturmasından sonra yurt dışına yerleştiği öğrenilen Mete Horozoğlu, gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih etti. Dolayısıyla kendisiyle ilgili bir süredir çok fazla haber alamadık. Ancak gelinen noktada oyuncunun tiyatroya geri döndüğü bilgisi iletildi.

Ülkeye Dönecek mi?

Oyuncunun artık Amerika'da bir hayat kurduğu belirtiliyor. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda kendisinin tarzını değiştirdiği ve su altı sporlarına merak saldığı görüldü. Orada eğitmenlik yaptığı da gelen bilgiler arasında. Ünlü ismin ekranlara dönmesi biraz zaman alabilir. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.