Üzücü Haber Gelen Zeynep Bastık'tan Hayranlarını Kızdıran İç Çamaşırlı Paylaşım Geldi!

Üzücü Haber Gelen Zeynep Bastık'tan Hayranlarını Kızdıran İç Çamaşırlı Paylaşım Geldi!

Zeynep Bastık, merdivenlerden kayıp düşerek iki omurga kemiğini kırdı. Evde istirahat eden Bastık, korse ev halini paylaştı. Evin içinde iç çamaşırını paylaşan Bastık, "Kurşunlar atıldı" dedi.

Şarkıcı Zeynep Bastık evinde kaza geçirdi. "İki gece önce kayma ve merdivenlerden düşme sonucu omurgamda iki kemiğim kırıldı. Ameliyat olmayacağım ama kemiklerim birleşene kadar bir süre korse içinde dinlenmem gerekecek" diyerek hayranlarıyla dalga geçti.

Beyaz İç Çamaşırlı Poz Da Verdi

Evde korseli bir resim paylaşan Bastık beyaz iç çamaşırıyla da poz verdi. Bastık paylaşımında "Döküldü kurşunlar çıktı nazarlar. Ne güzel şeyler duydum hakkımda. Her şeyin sebebi olduğunu ve karanlığın nedeninin göz alıcı aydınlık olduğunu bir kez daha hatırladım" dedi.

Cesur Pozlar Paylaşan Zeynep Bastık!

Son zamanlarda oldukça popüler olan ve sahne ücretini artıran Zeynep Bastık, iddialı tarzıyla da dikkat çekiyor. Son olarak süper minisiyle poz veren Bastık, eteğinin altına iki farklı numara çorap giyip bunu gösterdiği için bol bol yorum aldı. Katar'daki 2022 Dünya Kupası mekanında verdiği konserle gündeme gelen Zeynep Bastık, hem kişisel hem de profesyonel olarak adından söz ettiriyor. İç çamaşırı pozlarıyla sosyal medyada dikkatleri üzerine çeken Bastık, yeni pozlarını paylaştı.