Uraz Kaygılaroğlu'ndan Cem Yılmaz'a Canlı Yayında Sitem!

Uraz Kaygılaroğlu'ndan Cem Yılmaz'a Canlı Yayında Sitem!

Uraz Kaygılaroğlu ve Cem Yılmaz arasındaki anlık gerilim magazin gündemine oturdu. İkili arasında yaşananların perde arkası ortaya çıktı. Cem Yılmaz'ı canlı yayında uyaran Uraz Kaygılaroğlu, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti.

Uraz Kaygılaroğlu iki ödül aldığı törende konuşma yaparken Cem Yılmaz ile anlık olarak ters düştü. İkilinin ekranlara yansıyan görüntüsü ise dikkat çekti. Aralarında bir problem olup olmadığı sorulsa da anlık gerilimin nedeni çok kısa sürede ortaya çıktı.

Cem Yılmaz Gülümseyince Sorun Oldu

Uraz Kaygılaroğlu tiyatro oyuncularını taşıyan aracın kaza yaptığı zamanı hatırlattı. Zor günlerden geçtiğini belirtti çünkü eski eşi ve arkadaşları da o aracın içindeydi. Eşinin yaralanması ve arkadaşlarını kaybetmesi nedeniyle kendisini hiç iyi hissetmiyordu. Kaygılaroğlu bu konuda derin üzüntülerini paylaşırken Cem Yılmaz'ın gülümsemesi ise dikkat çekti.

Cem Yılmaz'ı Uyardı

Cem Yılmaz'ın ise o esnada gülümsediği görüldü. Uraz Kaygılaroğlu ile "ciddi bir şey anlatıyorum şu an" diyerek iki defa Cem Yılmaz'ı ikna etmesi ile gündem oldu. Açıklamasında ise "Çok teşekkür ediyorum, çok kıymetli bir ödül benim için. Çok zor birkaç gün geçirdik, o kadar korktum ki. Günlük hayatta üzüldüğüm, kızdığım çoğu şeyin boş olduğunu anladım" sözlerine yer verdi.