TV8, O Ses Türkiye'nin Fişini Çekti! Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'ye Final Yaptırdı

TV8, O Ses Türkiye'nin Fişini Çekti! Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'ye Final Yaptırdı

Acun Ilıcalı'nın gözde programlarından O Ses Türkiye reytinglerde düşüş yaşıyor. Program için şaşırtıcı bir karar alındı. Pek çok kişi Hadise'yi jüri üyesi olarak beklerken final iddiaları ortaya atıldı. TV8'in sevilen programı O Ses Türkiye final mi yapacak? Acun Ilıcalı'dan konuya daire açıklama geldi.

Jüri kadrosunda Beyazıt Öztürk, Oğuzhan Koç, Murat Boz ve Ebru Gündeş'in yer aldığı program bazı sorunlar yaşamakta. O Ses Türkiye programı bu sene beklenen ilgiyi bir türlü göremedi. Programdaki reytinglerin düşük olması nedeniyle pek çok kişi yaşananlara anlam veremedi. Hadise'nin O Ses Rap'te yer alacağı planlandığı için O Ses Türkiye kadrosuna dahil edilmediği biliniyor. Ebru Gündeş ile farklı programlarda yer almaları sağlandı. Ancak gelinen son noktada Acun Ilıcalı'nın düşen reytinglerden ötürü bir hamle yapması bekleniyor.

 O Ses Türkiye Final İddiası

O Ses Türkiye programının final yapacağı iddialarına değinen Acun Ilıcalı, bu tarz haberlerin doğru olmadığını belirtti. Yani program yayın hayatına devam edecek. Ancak finalle ilgili gelişmelerin tam anlamıyla sona ermediğini söyleyelim.

Program Erken Final Yapacak!

Tam anlamıyla sona ermese de sezonun erken final yapacağı haberi geldi. O Ses Türkiye'nin erken sezon finalindeki nedeni ise hem reytingler hem de Survivor 2022 All Star'ın başlayacak olması diyebiliriz. Survivor 2022'nin payı çok daha yüksek gibi gözüküyor. TV8'de bu yıl adeta program bolluğu yaşanacak. Bakalım Acun Ilıcalı, Survivor ile beklediği reyting sonuçlarını görebilecek mi...