Türkiye'nin Yalçın Abisi Olarak Bilinen Yalçın Çakır'ı Gorenler Tanıyamadı!

Türkiye'nin Yalçın Abisi Olarak Bilinen Yalçın Çakır'ı Gorenler Tanıyamadı!

Türkiye'de onu Yalçın Abi olarak tanıyan kişiler yeni halini görünce onu tanıyamadı! Flash TV'nin vazgeçilmezi Yalçık Çakır'ı görenlerin ağızları açık kaldı! Yalçın Çakır'da ne gibi değişiklikler yaşanmış?

Türkiye onu Flash Tv ekranlarında yapmış olduğu program ile tanıdı, hafızlarda Yalçın abi olarak yer edinmişti. 25 sene boyunca çalışmış olduğu Flash TV'de birbirinden ilginç konular ile izleyicilerin karşısına çıkmış olan ünlü gazetece Yalçın Çakır, şimdilerde sakin bir hayat sürmekte. Uzun seneler sonra ortaya çıkmış Çakır'ın son haliyse bir çok kişinin ağzını açık bıraktı.

Türkiye'de reality şov programlarının ünlü sunucularından birisi olan Yalçın Çakır'ın son hali bir hayli merak konusu oldu. Seneler sonra tekrardan gündeme gelen ünlü ismin son haline kime inanamadı. Çakır'ın hayli yaşlanmış olduğu gözüktü.

GÖRENLER ONU TANIYAMADI!

Flah TV ekranlarında izleyici ile buluşmuş program sık sık sosyal medyada gündeme gelen Yalçın Çakır, şimdilerdeyse gözlerden uzak bir yaşam sürmekte. Bir dönemin en popüler isimlerinden biri olan Yalçın Çakır'ın son halini görenler ise bir hayli şaşkınlık içerisinde kaldı. Yalçın Çakır'ın almış olduğu kilolar, beyazlayan ve dökülen saçları çok şaşırttı.

2018'DE TELEVİZYONU BIRAKIP NE YAPTI?

2013 senesinin Eylül ayından 2017 senesinin Ocak ayına kadar Flash TV'de ana haber bülteni sunmuş ve sonrasında 25 senedir çalışmış olduğu Flash TV'den ayrılarak, kayıpların aranmış ve faili meçhul cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı bir reality programı için ise Beyaz TV ile anlaşmış ve 27 Şubat 2017 senesinde Beyaz TV'de Yalçın abi adlı reality programına başlamış fakat 3 ay sonra kanaldan ayrılaraktan Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük beldesine yerleşmiş ünlü televizyoncu, 2018 senesinde kendi sitesini kurdu.