Tuba Büyüküstün’ün Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yapıldı? Oyuncu Koronavirüsü Atlattı mı?

Tuba Büyüküstün’ün Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yapıldı? Oyuncu Koronavirüsü Atlattı mı?

Netflix dizisinin çekimleri esnasında koronavirüse yakalanan Tuba Büyüküstün’ün sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Alınan bilgiler neticesinde Tuba Büyüküstün’ün koronavirüse yakalanması nedeniyle çekimlere ara verildi. İşte detayları...

Netflix dizisi için başrol olan Tuba Büyüküstün yakın zamanda Covid-19 salgınına yakalandı. Bunun ardından dizi çekimlerine ara verilirken dizi ekibi İstanbul’a dönmek zorunda kaldığı da ortaya çıktı. Bunun dışında Tuba Büyüküstün’ün koronavirüs salgınına yakalanması ile tüm dizi ekibi ve oyuncular yeniden kontrollerden geçti.

Tuba Büyüküstün’ün sağlık durumu merak ediliyor

Tuba Büyüküstün’ün sağlık durumu merak ediliyor. Yetenekli oyuncunun koronavirüs salgınına yakalanmasıyla hayranları sağlık durumu merak ediliyor. Netflix’te ekranlara gelecek olan Another Self isimli 8 bölümlük dijital dizinin başlangıcında böyle bir sorun ile karşı karşıya kalan set ekibi çalışmalara ara verildiğini açıkladı.

Bunun dışında kulislerden alınan bilgiler neticesinde Tuba Büyüküstün’ün durumunun iyi olduğu ortaya çıktı. Ayrıca dizinin çekimlerine de gelecek hafta tekrardan başlayacağı da açıklandı. Bu bilgilerin ardından dizi severler, güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’ün iyi olmasından ötürü mutluluk duyduklarını aktardı.

Netflix’in yeni dizisi hakkında tüm detaylar ortaya çıktı

Netflix’in yeni dizisi hakkında tüm detaylar ortaya çıktı. Dizinin başrol oyuncusunun Tuba Büyüküstün olduğu biliniyor. Bunun dışında dizinin oyuncu kadrosunda bir bir ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Boncuk Yılmaz, Serkan Altunorak, Fırat Tanış, Seda Bakan, Murat Boz ve Rıza Kocaoğlu dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler oldu.

Dizinin çekimleri ne zaman başlayacak?

Dizinin çekimleri ne zaman başlayacak? Bayram tatilinin araya girmesi ile set ekibi uzun bir tatil yapmış oldu. Ayrıca Tuba Büyüküstün’ün sete çıkabilecek seviyeye gelmesi ile birlikte set ekibi toparlanıp çekim alanına gidecek. Ayvalık’ta çekimleri yapılacak olan dizi şimdiden herkes tarafından merak ediliyor.

Another Self dizisi 3 kadının hikayesini konu alıyor. Dizinin çekimlerinin devam etmesi ile 2022 yılının başlarında Another Self dizisi izleyicilerle buluşmaya hazırlanacak.