Tuba Büyüküstün Hayatı Hakkında İtiraflarda Bulundu! Paris Hayatına Alışamadı!

Tuba Büyüküstün Hayatı Hakkında İtiraflarda Bulundu! Paris Hayatına Alışamadı!

Tuba Büyüküstün'den şaşırtıcı özgüvenli pek çok itiraf geldi! Tuba Büyüküstün'ün hayatı nasıl geçiyor? Tuba Büyüküstün hayatı hakkında ki bilgiler neden bu kadar şaşırttı? Tuba Büyüküstün'ün hayatı bildiğimiz gibi değilmiş.

Meslektaşı ile aynı zamanda yönetmen de de olan Onur Saylak ile beraber bir dönem evli kalan Tuba Büyüküstün'ün bu beraberliğinden doğan ikiz kızları Tıorak ve Maya, şu anda Paris'te bir okulda eğitim görüyor. Tuba Büyüküstün de kızlarının eğitimi için yanlarında ayrılamamakta.

Samimi İtiraf Geldi!
Paris'teki yeni hayatına geçmiş olduğumuz günlerde değinerekten röpartaj almış olduğumuz oyuncu bir dergiye de değindi. Bu zamanda kendisiyle ilgili bazı itiraflarda da bulunmuş olan oyuncu. Hayranlarının çok da bilmemiş olduğu taraflarından samimi itiraflar yapmış olan oyuncu, iç dünyasını paylaştı.

Eller Dergisinde Yer Aldı!
Eller Dergisi, objektif karşısına geçmiş ve birbirinden güzel fotoğrafları ile dikkatleri üzerine çekmiş olan Tuba Büyüküstün, Los Angelas'ya yapılmış olan çekimlerde, kendisiyle ve hayatıyla ilgili pek çok açıklamarı ile dergide yerini aldı. Dünyaca ünlü olan bir marka olan Dior'un 2023 Resort koleksiyonu ile objektif karşısına geçmiş Tuba Büyüküstün, 40 yaşında kadar geçen sürecindeki bazı detayları bizler ile paylaştı.

1982 doğumlu Tuba Büyüküstün, “Kendimi tanıma sürecindeyim hâlâ. Sürekli değişiyorum. Birçok detayım var; birini tanımlasam öbürüne haksızlık etmiş olurum. Olduğum halimden gayet memnunum. Yargılarımla, hatalarımla, yaptıklarımla, yapamadıklarımla iyi ki böyleyim”

Paris Hayatına Alışmaya Çalışıyor!

Paris'teki yeni hayatına alışmaya çalışan oyuncu, bol bol şehrin sokaklarında yürüyüş yapmış olduğunu ve sergileri gezdiğini anlatmakta.

Magazin sayfalarında hayatı bir hayli merak konusu olmuş olsa bile kendi içinde çok da uçlarda yaşamadığını itiraf eden oyuncu. Büyüküstün, “Kendi içimdeki duygularda çok uçlara gidip gelsem de hayat tarzı olarak uçlarda yaşayan biri değilim. İçimde dışarıdan bakanların görmediği bir Tuba var” sözlerini dile getirerek aksine bir kişilik olduğunu belirtti.