Survivor'un Kadın Yarışmacıları Belli Oldu! Acun Ilıcalı Tek Tek İsim Verdi!

Survivor'un Kadın Yarışmacıları Belli Oldu! Acun Ilıcalı Tek Tek İsim Verdi!

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada önemli bir ifadeye yer verdi. Survivor erkek ve kadın yarışmacıları tek tek açıkladı. Listedeki kadın yarışmacılar Survivor 2023'e damgasını vuracak. TV8'de yayınlanan yarışma programında kimleri göreceğiz?

Survivor 2023 için hazırlıklar sürüyor. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuru ile birlikte kadın yarışmacıları tek tek açıkladı. Peki hangi yarışmacılar programda yerini alacak? Survivor'da geri sayım sürerken, ilk olarak erkek yarışmacıların bir kısmı açıklanmıştı. Acun Ilıcalı ikinci müjdeyi verdi.

Survivor'da Yarışacak Kadın Ünlüler!

Survivor'da yarışmasını beklediğimiz kadın ünlüler Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Listede Zeynep Alkan, Seçtin Piriler ve Cansu Tuman bulunuyor. Üç kadının yanı sıra erkek yarışmacılar hakkında da bilgi verilmişti. En kısa sürede Acun Ilıcalı'nın tüm kadroyu duyurması bekleniyor.

Erkek Yarışmacılar da Açıklanmıştı!

Survivor'da yarışacağı kesinleşen erkekler de Acun Ilıcalı aracılığıyla duyurulmuştu. Listede Yusuf Güney, Berdan Mardini, Murat Eken ve Ümit Erdim bulunuyor. Dolayısıyla Survivor 2023 sanılanın aksine çok daha renkli ve heyecanlı geçecek. Bakalım başka hangi yarışmacılar Survivor 2023'te yerini alacak hep birlikte göreceğiz.