Survivor Nisa'nın Göğüs Dekolteli Paylaşımı Gündem Oldu!

Survivor Nisa'nın Göğüs Dekolteli Paylaşımı Gündem Oldu!

Survivor Nisa Bölükbaşı ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Ünlü ismin yaptığı dekolteli paylaşım büyük ses getireceğe benziyor. Öte yandan gelinen noktada başka detaylar da paylaşılıyor. Nisa ve Ogeday'ın evlenmesine çok az kaldı. Yüzük bakmaya başladılar bile.

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın sosyal medya hesapları yakından takip ediliyor. Kendisinin yaptığı paylaşımlara beğeni yağmakta. Peki ya ünlü ismin son paylaşımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Göğüs dekolteli paylaşımı büyük ses getirdi. Öte yandan Ogeday ile ilgili bir gelişme daha yaşandı.

Yüzük Bakmaya Gidecekler

Ogeday ile birlikte yüzük bakacakları ortaya çıktı. Bu gelişmenin hemen ardından ikiliyle ilgili daha fazla soru soruluyor. Yakın zamanda evlenecekleri bilgisi ortaya atılmıştı. Gelinen noktada bizleri nelerin beklediği ortaya çıkacak. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor.

Dekolteli Paylaşımı Beğenildi

Nisa'nın göğüs dekolteli paylaşımını görenler beğendiklerini ifade etti. Bu gelişmeden sonra bizleri nelerin bekleyeceğini yakında göreceğiz. Nisa ve Ogeday'ın yakın zamanda Türkiye dışında bir yerde tatile çıkacağı ifade ediliyor. Bakalım hangi ülkede tatil yapmayı tercih edecekler? İkiliyle ilgili yeni bir gelişme yaşandığında sizlere haber edeceğiz.