Survivor 2023 Yarışmasında Format Değişti Yarışmacılar Belli Oldu!

Survivor 2023 Yarışmasında Format Değişti Yarışmacılar Belli Oldu!

Survivor 2023 yarışmasına damgasını vurmasını beklediğimiz isimler tek tek ortaya çıkıyor. Öyle ki güncel gelişmeler dahilinde bizleri nelerin beklediği de ortaya çıkacak. Son zamanlarda Survivor 2023 çok fazla konuşulmakta. İşte yarışmacı kadrosu ve yeni Survivor formatı...

Survivor 2023 için büyük hazırlık devam ediyor. Daha önce yapılan aday yarışmacılar kadrosu yalanlandı mı? Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verileceği öğrenildi. Sevilen yarışma programı için Acun Ilıcalı'nın ifadeleri de gündem olacak.

Yarışmada Neler Değişti?

Survivor 2023 ile ilgili bir sosyal medya hesabından gelen açıklamada “2023 sezonuyla ocak ayında ekranlara gelmeye başlayacak olan Survivor’ın yeni sezonunda geçmişte hiç denenmemiş bir formatın izleyiciyle buluşacağı öğrenildi. All Star - Gönüllüler formatıyla ekranlara gelmesi beklenen Survivor’ın yeni sezonunda oluşturulacak iki takımdan birinde sosyal medya fenomenleri ile geçmişte Survivor’da yarışmış yarışmacılardan bazıları yer alırken diğer takım tamamıyla yarışmaya yeni başvuran Gönüllüler tarafından oluşturulacak.” ifadesine yer verildi.

Survivor 2023 Yarışmacı Kadrosu

Survivor 2023 yarışmacı kadrosu için Ata Benli'den daha önce Semih Öztürk, Hakan Hatipoğlu, Aleyna Kalaycıoğlu, Cellat, Enes Batur, Steven Salam, Damla Can ve Furkan Kızılay açıklaması yapılmıştı. Fakat bu kadro henüz netleşmiş değil.