Survivor 2023 Formatı Değişti! Acun Ilıcalı Survivor 2023 İlk Yarışmacısını Bizzat Açıkladı!

Survivor 2023 Formatı Değişti! Acun Ilıcalı Survivor 2023 İlk Yarışmacısını Bizzat Açıkladı!

Survivor 2023 çok farklı bir formatla Ekranlara Dönmeye Hazır. Acun Ilıcalı İlk Oyuncunun Kim Olacağını Duyurdu. Survivor 2023 İlk yarışmacısı kim? Survivor 2023 Formatı ne oldu?

Çok farklı bir formatla ekranlara dönmeye hazırlanan Survivor 2023'te yarışacak ilk isim belli oldu. Acun Ilıcalı, sunucusu olduğu Survivor yarışmasının 2023 kadrosunda bulunacak olan ilk ismi duyurdu. Acun Ilıcalı, Instagram hesabından gönderdiği paylaşımla, ünlü türkücü Berdan Mardini'nin Survivor 2023'te yarışacağını söyledi.

Format Ne Oldu?

Seyircileri ekrana yapıştıran yarışma programı Survivor'un yeni sezonu için günler sayılmaya başladı. Yarışmada 2023'te kimlerin yer alacağı büyük bir merak. Beklenirken kadro oluşmaya başladı. "Bu sene Survivor çok farklı formatta olacak. Zeka oyunları daha çok ön plana çıkacak" diyen Acun Ilıcalı, Survivor 2023'te yarışacak ilk oyuncuyu açıkladı.

 Ünlü Şarkıcı Berdan Mardini Survivor'a Katılıyor!

Acun Ilıcalı, Survivor 2023'te bulunacak ilk yarışmacıyı sosyal medya hesabından yaptığı gönderide açıkladı. Ilıcalı, ünlü türkücü Berdan Mardini'nin yeni sezonda kadroda yer bulduğunu söyledi.