Sinem Kobal’ın Sağlık Durumu İle Alakalı İlk Açıklama Kenan İmirzalıoğlu’ndan Geldi!

Sinem Kobal’ın Sağlık Durumu İle Alakalı İlk Açıklama Kenan İmirzalıoğlu’ndan Geldi!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Türkiye'de çıkan orman yangınları hakkında açıklama yaptı. Yetenekli oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Yangınların yaşandığı anlarda eşi Sinem Kobal ile tatilde olduklarını ifade etti. Ünlü oyuncuda şoke eden açıklamalar...

Yetenekli oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Türkiye’de çıkan orman yangınları hakkında şoke edici açıklamalarda bulundu. Kenan İmirzalıoğlu, yangınların çıktığı sıra eşi Sinem Kobal ve kızı ile tatilde olduklarını açıkladı. Sözlerine devam eden Kenan İmirzalıoğlu, bundan dolayı canlarının çok sıkıldığını söyledi. Ayrıca yangının çıktığı sıra ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını açıkladı.

Kenan İmirzalıoğlu, Türkiye’de çıkan orman yangınları hakkında konuştu

Kenan İmirzalıoğlu, Türkiye’de çıkan orman yangınları hakkında konuştu. Yetenekli oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, orman yangınları ile alakalı konuşarak Yanan yerlerde tanıdıkları olduğunu belirtti. Bunun dışında yangınlardan dolayı çok üzgün olduğunu söyleyerek, yangının çıktığı zaman tatilde olduklarını açıkladı. Kendi dışında eşi Sinem Kobal’ın da çok üzgün olduğunu ifade etti. Açıklamalarına devam eden Kenan İmirzalıoğlu, yangından etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerini iletti.

Eşi Sinem Kobal ile tatilde olduklarını açıkladı

Eşi Sinem Kobal ile tatilde olduklarını açıkladı. Yetenekli oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yangın esnasında tatilde olduklarını ifade etti. Bunun dışında eşi Sinem Kobal’ın özellikle çok üzüldüğünü ve bundan dolayı korktuğunu açıkladı. Çünkü eşinin sütünün kesilme tehlikesi olduğunu aktardı. Yanan yerler için ellerinden geleni yapacaklarını ve yaptıklarını söylüyor.

Kenan İmirzalıoğlu, yetkililere seslendi!

Kenan İmirzalıoğlu, yetkililere seslendi! Eşi ile alakalı endişeni dile getiren Kenan İmirzalıoğlu, yetkililere seslenerek önlem alınması gerektiğini belirtti. Çünkü küresel ısınma nedeniyle bu problemin tekrarlanacağını dile getirdi. Bunun dışında yetenekli oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, küresel ısınmanın gelmekte olduğuna dikkat çekti.

Sinem Kobal için endişelendiğini açıkladı

Sinem Kobal için endişelendiğini açıkladı. Eşi Sinem Kobal ile tatilde olduklarını dile getiren Kenan İmirzalıoğlu, kızını emziren eşi Sinem Kobal’ın üzüntüden dolayı sütünün kesilmesinden korktuğunu açıkladı. Ayrıca Orman Bakanlığı’nın sosyal duyarlılık ile alakalı bir proje başlattığını söylüyor.