Sibel Can'ın İmam Nikahlı Gizli Aşkı Ortaya Çıktı! İşte Sibel Can'ın Yıllardır Gizledi Sevgilisi

Sibel Can'ın İmam Nikahlı Gizli Aşkı Ortaya Çıktı! İşte Sibel Can'ın Yıllardır Gizledi Sevgilisi

Sibel Can, geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile görüntülendi. 6 yıllık ilişkisi hakkında ser verip sır vermeyen ünlü sanatçı, sonunda kameralara yakalandı. Ancak ortaya çıkan görüntülere göre ünlü bir isimle birliktelik yaşadığı anlaşıldı. Peki Sibel Can'ın sakladığı gizli sevgilisi kim? Aşkı ile magazine gündemine düşen Sibel Can, dikkat çekti.

Sibel Can, bu sefer ünlü aşkıyla gündeme geldi. Kendisinin kim olduğu konusunda çok fazla soru sorulmaktaydı. Ancak yıllardır çok fazla görüntülenmedikleri için sevgilisi tahmin edilemiyordu. Ortaya çıkan bir fotoğraf tüm detayları değiştirdi. Herkes nasıl bir gelişme yaşanacağına dair merak içerisindeydi. Sibel Can'ın hayranları sonunda muradına erdi. Ünlü şarkıcının sevgilisi biliniyor.

Sibel Can Kiminle İlişki Yaşıyor?

Sibel Can'ın aşk yaşadığı ismin Emir Sarıgül olduğu öğrenildi. Ünlü siyasetçi Mustafa Sarıgül'ün oğlu olan Emir Sarıgül, uzun süredir Sibel Can ile ilişki yaşıyor. Her iki isim de magazin muhabirlerinden kaçsa da gerçekler uğraşlar sonucu ortaya çıktı.

sibel-can-ile-emir-sarigul-kameralara-yakalandi-8009.jpg

Sibel Can Evlenecek mi?

Öte yandan Sibel Can'ın ilişkisiyle beraber evlilik iddiaları da gündeme taşındı. Muhabirlere herhangi bir şey söylemeyen ünlü sanatçı, ilişkisine dair detay vermek istemiyor. Ancak çeşitli gelişmelere göre de ilişki anlamında önemli bir yol kat ettiği görülmekte. Şu sıralar Kanal D'de sunduğu program ile gündeme gelen ünlü isim, bir süre ilişkisi ile de adından söz ettireceğe benziyor. Bakalım Sibel Can sosyal medyadan açıklamada bulunacak mı...