Şeyma Subaşı Kızını Göremiyor mu? Manidar Paylaşımlar Yaptı!

Şeyma Subaşı Kızını Göremiyor mu? Manidar Paylaşımlar Yaptı!

Şeyma Subaşı'dan gelen haberle birlikte herkes şok olacak. Acun Ilıcalı'nın yanında olan Melisa Ilıcalı, annesine gözükmüyor mu? Şeyma kızından ayrı mı kalacak? Bu şok iddia sosyal medyada büyük ses getirdi.

Şeyma Subaşı'ndan gelen sosyal medya paylaşımlarıyla birlikte merak edilenler tek tek ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylardan sonra bizleri neler bekliyor sizlerle paylaşacağız. Güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini alacak. Son zamanlara damgasını vuran bu olay neticesinde Şeyma Subaşı kızı Melisa Ilıcalı'yı göremiyor mu?

Şeyma Subaşı Kızını Göremiyor mu?

Şeyma Subaşı'nın kızını göremediği iddia edildi. Yaptığı paylaşımlardan birinde Acun Ilıcalı'ya gönderme yaptığı da belirtildi ve "Akıllı bir insan zirvedeyken daha mütevazi olmak gerektiğini ancak dokunulmaz olduğunu düşündüğünde tepeden düştüğünde anlar" ifadesi yer aldı.

Kendisine Gelen Mesajları Paylaştı

Şeyma Subaşı, kızına kavuşamadığına yönelik yorumlara da yanıt vermeyi ihmal etmedi. Gelen bir yorumda "Çok üzgünüm senin adına Melisa bu dönemlerini yaşlarını tekrar yaşamayacak ve annesi olarak yanında değilsin. Canım benim ruhu güzel kadınsın. Umarım ayrılmamak üzere birleşirsiniz" yazmakta idi.