Şeyma Subaşı Eski Sevgilisiyle Evlenme Kararı Aldı! Şeyma Subaşından Şok Açıklama!

Şeyma Subaşı Eski Sevgilisiyle Evlenme Kararı Aldı! Şeyma Subaşından Şok Açıklama!

Alınan bilgiler neticesinde Şeyma Subaşı mısırlı sevgilisi ile olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından Şeyma Subaşı geçtiğimiz aylarda mısırlı sevgilisi ile fotoğraf paylaşarak ayrılığı yalanladı. Ardından ikilinin tekrardan ayrıldığı gündeme geldi. İşte haberin tüm detayları...

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile ayrıldığına dair iddiaların çıkmasının ardından Şeyma Subaşı fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi. Bunun ardından Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi dolandırıcılıkla gündeme gelmişti. Şeyma Subaşı, ayrılığın ardından Mısırlı sevgilisiyle bir fotoğraf paylaşarak resmen iddiaları çürüttü.

Şeyma Subaşı'ndan olay yaratan paylaşım!

Geçen haftalarda dolandırıcılık iddiaları ile gündeme gelen Mohammed Alsaloussi, kimseye zarar vermediğini söyleyerek sosyal medyadan açıklama yapmıştı. Ardından Şeyma Subaşı ile ilişkisini bitirdiğini söyleyen Mohammed Alsaloussi, bunun için üzgün olduğunu da açıklamıştı. Şeyma Subaşı ise "Korkuyu bırakın ve istediğiniz her şeyin peşinden gidin. Yeniden düşmekten, yeniden sevmekten, yeniden hayal kurmaktan korkma." paylaşımını yaparak gündeme gelmişti. Bunun ardından Şeyma Subaşı'nın mısırlı sevgilisi ile ayrılıp eski sevgilisiyle barıştı iddia ediliyor. Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile Şeyma Subaşı'nın ilişkisinin bittiğine dair iddialar ise gündeme gelmeye devam ediyor.

Şeyma Subaşı açıklama yaptı mı?

Guido Senia'nın düzenlediği partiye katılan Şeyma Subaşı bu iddiaları güçlendirdi. Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığı iddia edilen Şeyma Subaşı, eski sevgilisinin partisine katıldığına dair fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi. Bu iddiaların ardından gözler Şeyma Subaşı ya çevrilirken cepheden hiçbir açıklama gelmemesi de gözlerden kaçmadı. Şeyma Subaşı mısırlı sevgilisi ile ayrıldı mı?  Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia'nın düzenlediği partiye katılarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca bir arkadaşınız Şeyma Subaşı ve eski sevgilisini etiketlemesi de bu iddiaları bir nevi güçlendirdi.