Seren Serengil Canlı Yayını Terk Etti! Apar Topar Hastaneye Gitti!

Seren Serengil Canlı Yayını Terk Etti! Apar Topar Hastaneye Gitti!

Arto ile sunduğu canlı yayın programında bir anda soluğu hastanede alan Seren Serengil, sevenlerini korkuttu. Sağlık durumunun sıkıntılı olduğu belirtilen ünlü isim hakkında Arto bir açıklamada bulundu. 45 kiloya düşen Serengil'in sağlık durumu nasıl?

Seren Serengil son zamanlarda sağlık açısından oldukça zor zamanlar geçiriyor. Genellikle magazin kuşağının vazgeçilmez isimlerinden olan ve ünlülerle olan tartışmaları çok konuşulan Seren Serengil, yaşadığı sağlık sorunlarıyla ilgili canlı yayında büyük bir sıkıntı yaşadı. Aniden fenalaşan ve kendini kötü hisseden ünlü isim, program reklama girdiğinde soluğu hastanede aldı. Daha sonra programın diğer sunucusu Arto ise Seren Serengil'in sağlık durumuyla ilgili konuştu.

Arto Seren Serengil'den Bahsetti

Seren Serengil'in apar topar hastaneye gitmesinin ardından Arto meslektaşı ile ilgili konuştu. Sağlık sorunlarının olduğu ancak çok acil bir durumun olmadığını belirtti. Yine de ne olur ne olmaz diye hastaneye gittiğini söyleyerek izleyicilerin rahatlamasını sağladı. Seren Serengil hayranları büyük şok olurken, sağlık durumunun şu an için iyi olmasını olumlu değerlendirdi.

Seren Serengil'in Hastalığı Ne?

Seren Serengil, 2016 yılında mide küçültme ameliyatı olmuştu. Bu ameliyatın yan etkisi olarak bilinen bir sendroma yakalandı. Sendrom sonrasında da iyice kilo veren ünlü ismin yaz aylarında bir ameliyat daha olacağı kaydedildi.

Ameliyat Olmazsa Yaza Çıkamazmış!

Seren Serengil'in ifade ettiğine göre ameliyat olmaması durumunda yaza çıkamayacağını belirtti. Hayati risk taşıdığı belirtilen ünlü ismin 45 kiloya yaklaştığı haberi büyük yankı uyandırmıştı. Sevenleri de onun sağlığını önemsediği için son durumunu merak etti. Şimdilik işlerin yolunda olduğu ancak bir şekilde bu sorunun tedavi edilmesi gerektiği belirtiliyor. Ünlü dostları da kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başarılı ismi yakın zamanda daha da iyi halde görmeyi temenni ediyoruz. Magazin dünyasının vazgeçilmez isimleri arasında yer alması nedeniyle milyonların sevgilisi haline gelmişti. Seren Serengil'in sağlık sorunlarını aşması sonrası daha da güzel bir şekilde ekranlara dönüş yapabilir. Program sunuculuğu yapmaya devam edecek ancak dileriz ki bu sağlık sorunu kalıcı şekilde düzelir. İzleyiciler, Serengil'in ünlülerle olan atışmalarını keyifle ve heyecanla seyrediyordu.