Serdar Ortaç Eski Eşinin İşlerine Engel mi Oldu? Chloe Loughnan Modellik Yapamadı!

Serdar Ortaç Eski Eşinin İşlerine Engel mi Oldu? Chloe Loughnan Modellik Yapamadı!

Serdar Ortaç'ın eski eşi ile ilgili önemli ifadelere yer verildi. İddialara göre Chloe Loughnan'ın işlerine engel oldu. Burada modellik yapmasının önüne geçti ve eski eşinden bu şekilde intikam aldı. Peki ya bu iddialar ne kadar doğru?

Chloe Loughnan'ın Türkiye'deki modellik işlerinin iptal olmasının nedeni olarak Serdar Ortaç gösteriliyor. Bu nedenle büyük gündem oldu. Eski çift arasındaki nafaka sıkıntısı gündeme gelmişti. Şu sıralar öyle detaylara hakim olunacak ki duyanlar şaşıracak. Son zamanlara damgasını vuran ikili hakkında bilinmeyenlere yer verildi. Öyle ki Serdar Ortaç, eski eşinin işlerine engel oldu. İddialar bu yönde ve büyük ses getirdiğini belirtelim.

İrlanda'ya Dönmek Zorunda Kalmıştı

Chloe Loughnan, bir dönem Türkiye'de iş bulamadığı için İrlanda'ya dönmek zorunda kalmıştı. Daha sonra orada da yapamayınca Türkiye'ye geri adım attı ve modellik işlerine baktı. Ancak Serdar Ortaç'ın iddialara göre onun işlerine engel olduğu ve bu şekilde intikam aldığı öne sürüldü.

Serdar Ortaç'tan Açıklama Yok

Söz konusu iddia ile ilgili ünlü sanatçıdan herhangi bir açıklama gelmiş değil. Gündeme damgasını vuran iddiaya ilişkin Chloe Loughnan cephesinden bir şeyler gelecek mi bilinmiyor. Yine de bir gelişme yaşanması durumunda sizlerle paylaşıyor olacağız.