Seda Sayan ve Çağlar Ökten Boşanacak mı? Şok İddia Büyük Ses Getirdi!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten Boşanacak mı? Şok İddia Büyük Ses Getirdi!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten boşanma kararı almış olabilir. Seda Sayan'ın aldatıldığı iddia edildi. Bu gelişme sonrasında Çağlar Ökten'in internet üzerinden bir kadınla görüştüğü belirtildi. Peki ya güncel olarak bu konu hakkında neler biliyoruz? İşte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasındaki evliliğin sona ereceği iddia edildi. Gündemde bomba etkisi yaratan bu detayla birlikte merak edilenler yanıt bulacak. Öte yandan bazı gelişmelere de yer verileceği biliniyor. Peki ya boşanmalarına etki edecek olay nedir?

Çağlar Ökten Aldattı mı?

Çağlar Ökten'in farklı bir kadınla olan konuşmaların ortaya çıktığı belirtiliyor. Çağlar Ökten'in Instagram üzerinden konuştuğu kadının kim olduğu merak edildi. Öte yandan Seda Sayan'ın bu noktada ne yapacağı soruldu. Kendisinin boşanma davası açıp açmayacağı merak edildi. Aralarının pek de iyi olmadığı ifade edilmekte.

Ne Zaman Boşanacaklar?

Henüz boşanıp boşanmayacaklarına dair detaylı bir bilgi paylaşımında bulunulmadı. Ancak güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Bu noktada bizleri neler bekliyor yakında yanıt bulacaktır. Seda Sayan'ın kamuoyuna bir açıklama yapması muhtemel çünkü ünlü isim her türlü bilgiyi hiç çekinmeden paylaşıyor.