Sadakatsiz Oyuncusu Derin Sosyal Medyada Rezil Oldu! Melis Sezen Sosyal Medyanın Alay Konusu Oldu!

Sadakatsiz Oyuncusu Derin Sosyal Medyada Rezil Oldu! Melis Sezen Sosyal Medyanın Alay Konusu Oldu!

Sadakatsiz başrolü Derin hala gündemde. Melis Sezen'in kıyafetinden kullandığı sözlere kadar her şey taklit ediliyor. Üstelik kendisini beğenenlerin yanı sıra kötü yorumlar atanlar da bulunmakta. Ünlü oyuncu hiçbirine yanıt vermeden profesyonel kariyerine devam ediyor. İşte Melis Sezen'in sosyal medyadaki son durumu...

Melis Sezen'in Altın Kelebek Ödülleri'nde yaptıkları nedeniyle gündemden düşmediği görülüyor. Kendisi hakkında sürekli olarak yeni paylaşımlar yapılıyor. Özellikle de mizah sayfalarında onun sözleri kullanılmakta. Güzel oyuncu, ödül kazandığı gecede yaptığı konuşmalarla da gündeme gelmişti. Bunun yanı sıra kendisinin alkollü olduğu iddia ediliyordu. Dekolteli kıyafeti nedeniyle bazı hayranlarının Melis Sezen'i eleştirdiği görüldü. Sadakatsiz'in başrol oyuncusunun başına gelenler çok güldürdü. Bir yandan başarılı ve güzel imajı diğer yandan sosyal medyada alay konusu olması dikkat çekiyor.

Elbisesi Tepki Çekti

Derin göğüs dekolteli elbisesi nedeniyle bazılarının beğenisini bazılarının ise nefretini kazandı. Pek çok kişi bu konuda eleştiride bulundu. Ancak kimileri adeta nefret kustu. Yalnızca giydiği bir elbise yüzünden hakaretli yorumlar dahi yazıldı. Tüm bunlara rağmen hiçbir şeyi umursamadan başarılı bir şekilde ödülünü teslim aldı.

Kardeşiyle Fotoğraf Paylaştı

Melis Sezen, kardeşiyle çektirdiği fotoğrafı paylaştı ve altına "kavalyem" notunu düştü. Güzel oyuncunun bu paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu. Sadakatsiz'in Derin'ini bu halde görenler gözlerini ondan alamadı.