Petek Dinçöz Boşanma Sonra Geriye Dönüşü Büyük Ses Getirdi! Resmen Dekolte Şov Yaptı!

Petek Dinçöz Boşanma Sonra Geriye Dönüşü Büyük Ses Getirdi! Resmen Dekolte Şov Yaptı!

Petek Dinçöz'ün Altın Kelebek Ödül Töreni'nde giydiği kıyafet bir anda gündem oldu. Kendisiyle ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. Giydiği dekolteli kıyafet ise beğeni yağmuruna tutuldu. Dinçöz'ü görenler gözlerini alamadı. Petek Dinçöz hangi kıyafeti giymişti?

Petek Dinçöz, evlendikten sonra ekranlara dönme kararı almasıyla birlikte adından söz ettirmişti. Ünlü isim, şimdi de Altın Kelebek Ödül Töreni'nde giydiği kıyafet ile adından söz ettirdi. Kendisinden gelen bu hamle büyük ses getirdi. Gelinen noktada ünlü ismin elbisesi göz kamaştırdı. Kırmızı elbisesini görenler, göbeğine kadar olan dekoltesiyle birlikte harika bir uyum içerisinde olduğunu düşündü.

Güzelliğiyle Dikkat Çekti

Petek Dinçöz, adeta güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Dekolteli elbisesiyle ödül töreninde fark yarattı. Son zamanlara damgasını vuran Dinçöz'den gelen bu paylaşımla birlikte sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Sahnelere Dönme Kararı Almıştı

Petek Dinçöz, bir süre önce sahnelere dönme kararı alarak dikkat çekmişti. Şimdi ise ödül törenindeki kombini ile fark yaratıyor. Yeni evlenmiş olan Dinçöz, önümüzdeki günlerde başka hangi gelişmelerle karşımıza çıkacak göreceğiz.