Özge Özpirinçci Anne Oluyor! Bebeğinin Cinsiyetini Açıkladı!

Özge Özpirinçci Anne Oluyor! Bebeğinin Cinsiyetini Açıkladı!

Altı yıldır meslektaşı Burak Yamantürk ile aşk yaşayan Özge Özpirinçci anne oluyor. Alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncu Özge Özpirinçci 21 haftalık hamile olduğunu açıkladı. Bunun ardından ikili yürüyüş yaparken kameralara takıldı. İşte detaylar...

Hamile olduğunu açıklayan Özge Özpirinçci, altı yıldır meslektaşı Burak Yamantürk ile ilişki yaşıyor. Ayrıca basında çıkan haberlerden sonra, yetenekli oyuncu açıklama yapmayı ihmal etmedi. Sosyal medyada açıklama yapan yetenekli oyuncu Özge Özpirinçci, kızı olacağını duyurdu. Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk bebeklerini kucaklarına almak için adeta gün sayıyor. Ayrıca köpekleri ile birlikte Yeniköy’de kameralara yansıyan ikili basın mensupları tarafından görüntülendi.

Özge Özpirinçci, bebeğinin cinsiyetini hayranları ile paylaştı

Özge Özpirinçci, bebeğinin cinsiyetini hayranları ile paylaştı. Yürüyüş yaparken kameralara yansıyan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Yetenekli oyuncu Özge Özpirinçci, bebeklerinin cinsiyetinin kız olacağını ve kucaklarına alacakları günü merakla beklediklerini belirtti.

Ayrıca güzel oyuncu Özge Özpirinçci’nin karnının büyümüş olması da gözlerden kaçmadı. Yapılan araştırmalara göre yetenekli oyuncu Özge Özpirinçci en son ‘İlk ve Son’ adlı dizi çekimine katıldı. ‘İlk ve Son’ 18 Ağustos’ta Blu TV’de yayınlanacağı biliniyor. Bunun dışında Özge Özpirinçci’nin ‘İlk ve Son’ isimli dizide Salih Bademci ile baş rolü paylaştığı ortaya çıktı.

Yetenekli oyuncu sosyal medyadan açıklama yaptı!

Yetenekli oyuncu sosyal medyadan açıklama yaptı! Yetenekli oyuncu Özge Özpirinçci, hamile olduğunu ve bebeğinin cinsiyetini takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmedi. Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, kızlarının dünyaya gelmesini heyecan ile beklediklerini dile getirdi. Bunun dışında kameralara yansıyan Özge Özpirinçci’nin güzelleştiği gözlerden kaçmadı. Her zaman doğal hali ile gündemde olan Özge Özpirinçci, yine doğallığından ödün vermedi. Bunun dışında altı senedir Burak Yamantürk ile aşk yaşayan yetenekli oyuncunun mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Mutlu çift bebeklerinin dünyaya gelmesi için adeta gün saydıklarını dile getirdi.